7 billiga och bästa trådlösa tangentbord 2020, bara 200 tusen!

Letar du efter ett billigt trådlöst tangentbord med bästa kvalitet? Läs följande artikel så blir du omedelbart upplyst!

Med tidens utveckling skapades en linje med den senaste tekniken för att underlätta mänskligt liv, särskilt inom prylar. Detta beror på att mänskligt liv inte kan separeras från prylar.

Tja, en av de prylar som många användare letar efter nyligen är trådlöst tangentbord. Denna gadget, som har ett annat namn, bluetooth-tangentbord, är populär eftersom den är väldigt lätt att bära överallt.

Dessutom, eftersom det inte använder kablar som ett vanligt tangentbord, är dess användning praktiskt och koncist. Det finns till och med några tangentbordsmodeller som enkelt kan fällas!

Med de många tillgängliga alternativen, leta efter billigt trådlöst tangentbord i alla fall Toppkvalité så en utmaning i sig. Vilken typ av tangentbord kan du då köpa utan att behöva göra en perforerad ficka?

Bästa billiga trådlösa tangentbordsrekommendationer

Det finns många typer och modeller av tangentbord att välja mellan. Men viktigast av allt måste kvaliteten vara bra, hållbar och billig. ApkVenue kommer att ge rekommendationer 7 bästa och billiga trådlösa tangentbord vilket passar dig!

1. Logitech K380 Bluetooth-tangentbord - Rp. 340.000, -

Fotokälla: Tokopedia

Den här gadgeten är förmodligen enkel utan några extra slående ornament. Så för de av er som vill ha tangentbord med unik design, den här gadgeten är definitivt inte något för dig.

Väl, Logitech K380 trådlöst tangentbord Detta ges medvetet inte en speciell hållare och ett numeriskt tangentbord så att det inte är så stort. Således kan detta trådlösa tangentbord läggas i en väska och lätt att bära överallt.

Inte bara det, detta tangentbord är också tufft och elastiskt. Det är pluspunkten för varje produkt Logitech som det bästa tangentbordsmärket. Du kan få billigt trådlöst tangentbord det ligger i det prisintervallet IDR 340 tusen.

2. Genius KB-8000x trådlöst tangentbord - 285 000 IDR

Fotokälla: Genius

En av bästa trådlösa tangentbordet vad du kan prova är Genius KB-8000x. Denna gadget levereras med hög noggrannhet och navigering med hög precision tack vare användning av en primär 1200 DPI.

Dessutom är tangentbordskuddarna utformade på ett sådant sätt att du kan skriva utan att göra ett högt tangentbordsljud. Med andra ord kommer andra människor inte att bry sig om dina skrivaktiviteter.

Det coolaste är att du senare får en mus som är ett paket med tangentbord. Med ett pris på ca. 285 tusen IDR, kan du få denna bästa kvalitet billig trådlös tangentbordsmus.

3. Riitek Rii i8 + trådlöst minitangentbord - IDR 525 000

Fotokälla: Streaming Blog

Den här gadgeten är perfekt för dig som letar efter mini trådlöst tangentbord. Detta trådlösa tangentbord är utformat med en storlek på 14,8 x 9,7 cm, sedan 1,85 cm tjock och väger 109 gram och är väldigt praktiskt och kompakt.

Senare kan du ansluta det bästa trådlösa tangentbordet till andra prylar med en adapter via en Bluetooth-anslutning med en radiofrekvens på 2,4 GHz. Därför är detta trådlösa tangentbord lämpligt för Android.

Häftigt, när kan du annars använda tangentbordet? Om du inte vet hur kan du se guide om hur du använder PC-tangentbordet nedan.

Detta trådlösa tangentbord kan också användas som fjärrkontroll och pekplatta. Lamporna som dekorerar den kommer att göra designen ännu mer attraktiv. Med en prisklass IDR 525 tusen, allt du kan göra med det här tangentbordet!

4. Trådlöst mekaniskt tangentbord Motospeed CK62 RGB - kr 684.000, -

Fotokälla: YouTube Master Tang

Vanligtvis har mekaniska tangentbord, särskilt de som använder trådlöst / bluetooth, fantastiska priser. Detta är rimligt med tanke på dess premiumfunktioner och är mycket eftertraktat av användare, särskilt spelare.

Därför, när detta trådlösa tangentbord släpptes officiellt, jagade många på det. Namnet Motospeed CK62 RGB, har detta trådlösa mekaniska tangentbord de bästa specifikationerna till ett överkomligt pris.

Med en prisklass IDR 684 tusen, du kan redan få ett häftigt trådlöst speltangentbord de bästa och nyaste spelen. Den estetiska designen kommer också att ge ditt spelstämning, gäng!

5. Logitech K270 trådlöst tangentbord - IDR 266.500

Fotokälla: Youtube Muhammad Ahmed

För den bästa billiga rekommendationen för trådlöst tangentbord, sedan Logitech med K270-serien. Denna gadget levereras med en fullständig layout plus 8 specialknappar.

Det coola är att dessa knappar hjälper dig att få åtkomst till funktionerna du väljer direkt, till exempel e-post, musik och till och med de spel du väljer.

Dessutom, tack vare den smarta batterifunktionen, kan du använda detta trådlösa speltangentbord upp till mer än ett år. Det är det som gör Logitech trådlöst tangentbord detta blir alltmer överlägset och pålitligt.

Alla kan fås i ett prisklass IDR 266 tusen. Åh ja! Detta tangentbord har också skydd mot höga nivåer av damm och vatten, du vet! När annars kan du få detta billiga trådlösa tangentbord av hög kvalitet?

6. Dell KM636 trådlöst tangentbord - Rp.448.000, -

Fotokälla: id.aliexpress.com

Dell KM636 Wireless Keyboard är den typ av tangentbord som du måste ha. Utrustad med en inbyggd högteknologisk mus är det här tangentbordet och den trådlösa musen utrustad chiclet-tangenter med ett litet hålrum för att förhindra att damm tränger in.

Dell KM636 är beroende av AA-batterier. Tack vare sin avancerade energihantering kan tangentbordet hålla i ett år. Är det inte bra?

Tja, du kan få ett billigt trådlöst tangentbord för den här datorn till ett prisklass IDR448 tusen. Om du är förvirrad över var du kan hitta kan du hitta det här bästa trådlösa tangentbordet i olika online köp och försäljning av webbplatser eller applikationer.

7. ZD038 bärbart mini trådlöst vikbart Bluetooth-tangentbord - Rp.494.000, -

Fotokälla: Tokopedia

Passar ditt tangentbord fortfarande i din väska? Det betyder att du behöver ett vikbart trådlöst tangentbord. Det finns flera rekommendationer för trådlösa tangentbord som passar dig, varav en är ZD038 vikbart tangentbord.

ZD038 är utrustad med en Bluetooth-anslutning som är kompatibel med Android, iOS och Windows. Kan köras i upp till 80 timmar oavbrutet, detta tangentbord kan också användas som ett effektivt skyddshölje, du vet!

För att få det här bästa trådlösa minitangentbordet måste du spendera cirka IDR 494 tusen. Tangentbordskuddar är speciellt utformade för att göra det ljud som skapas när du skriver är långsamt och smidigt.

Det var de 7 bästa och billigaste trådlösa tangentborden som du kan betrakta som din senaste gadget i år. Hur? Håller du med Jaka?

Om du till exempel har andra åsikter, skriv dem i kommentarfältet nedan. Vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om Tangentbord eller andra intressanta artiklar från Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found