7 skräckfilmscener som klippts ut för att de var för motbjudande

Bedöms ha scener som var för grymma och äckliga för att kunna visas, tvingades scenerna i följande skräckfilmer så småningom att raderas.

Det är allmänt känt att berättelser i skräckfilmer medvetet görs mycket fruktansvärda för att ge publiken ett läskigt intryck.

Läskiga scener har blivit en vanlig sak som måste hittas i skräckfilmer, särskilt Hollywood-skräckfilmer.

Tyvärr är det inte ovanligt att flera scener som spelats in anses vara för hemska och motbjudande så att det äntligen beslutas att klippa ut dem från filmen.

Vilka filmer är de? Kom igen, ta reda på svaret i följande artikel!

Scener i en skräckfilm som klipps eftersom de är för motbjudande

Inte bara skräckfilmer med läskiga såväl som kusliga berättelser, några av följande skräckfilmer har till och med scener som klipps ut eftersom de är för motbjudande att visa, vet du.

1. En serbisk film (2010)

Producerad av regissören Srdjan Spasojevic, En serbisk film har varit känd som en skräckfilm med de sorgligaste scenerna i den.

Den här filmen berättar historien om en porrstjärna som kämpar ekonomiskt och slutligen går med på att spela i en konstfilm som visar sig vara full av pedofila och nekrofila teman.

Även om i själva verket nästan alla scener som presenteras i den här filmen är tillräckliga för att få publiken att skaka, verkar det fortfarande finnas några scener som är ännu skrämmande än de som äntligen avbryts.

Scenerna, nämligen scener av våldtäkt och sexuella skildringar av barn med en varaktighet av fyra minuter som visas i versionen oklippt En serbisk film.

Av den anledningen är det inte förvånande att denna kontroversiella skräckfilm har förbjudits att sändas i ett antal länder inklusive Spanien, Tyskland, Australien, Nya Zeeland och flera andra länder.

2. It (2017)

Är en av de bästa skräckfilmerna anpassade från Stephen King-romanen, den lyckades ändra bilden av en clown som är känd för att vara rolig för att vara läskig.

I själva verket, tack vare historien som den presenterar, lyckas filmen It skörda vinster upp till 700 miljoner US-dollar och gjorde den framgångsrikt som en R-klassad film med den 5: e största intäkten.

Men bakom den läskiga historien som han visar, vem skulle ha trott att det fortfarande fanns några scener som klipptes för att de ansågs vara för motbjudande, du vet, gäng.

I den här scenen tillåter en mamma Pennywise att äta sitt eget barn så att den onda clownen inte hotar många andras säkerhet.

Den här filmen berättar historien om en grupp barn som försöker avslöja mysteriet med en barnmördarclown som heter Pennywise som dyker upp vart 27: e år.

3.Från Beyond (1986)

Släpptes 1986, Från bortom är en amerikansk science fiction skräckfilm som erbjuder en historia som är både läskig och äcklig.

Men den läskiga scenen som visas i den här filmen verkar inte vara mer hemsk och äcklig än den scen som slutligen avbröts för att visas, du vet, gäng.

Faktum är att filmen From Beyond var tvungen att gå fram och tillbaka till Filmföreningen i Amerika (MPAA) 12 gånger innan vi äntligen fick ett R-betyg.

Den mycket motbjudande scenen som äntligen måste klippas ut var när en av forskarna, Dr. Tillinghast, bit i kvinnans öga och drog ut hjärnan

4. The Human Centipede 2 (2011)

Är en av filmerna med de mest sadistiska mordscenerna tills den förbjöds, en film The Human Centipede 2 arbetet av regissören Tom Six fick äntligen ett distributionstillstånd efter att ha gjort några justeringar.

Närvaron av uppföljaren till filmen The Human Centipede är verkligen ganska kontroversiell med tanke på de många sadistiska och fruktansvärda scenerna som finns i berättelsen.

Denna film berättar figuren av en psykopat vid namn Martin Lomax som är mycket besatt av filmen The Human Centipede och planerar att skapa en mänsklig centipede med 12 människor.

Med minimal utrustning visas Martin som utför amatörkirurgi på de 12 personerna genom att trycka munnen mot skinkan på personen framför dem för att likna en tusenfot.

En särskilt motbjudande scen där Martin sveper sin penis i taggtråd och våldtar den sista kvinnan som blev offer för hans "centipede" måste äntligen tas bort från filmen.

5. Paranormal aktivitet (2007)

Är en av filmerna med låg budget, Paranormal aktivitet det kunde faktiskt tjäna fantastiska vinster på upp till 273 miljoner dollar.

Men alla de fruktansvärda scenerna du tittar på i den här filmen presenteras inte helt i historien, du vet, gäng.

Faktum är att det fortfarande finns några scener som anses vara ännu mer grymma och äckliga som så småningom raderas.

Klippscenen är när Katie tittar på kameran och sedan skär sin egen nacke.

Denna grymma scen presenteras i en alternativ version av Paranormal Activity-filmen som visar hela scenen.

6. Man Bites Dog (1992)

Fick utmärkelsen som Bästa film vid belgiska filmkritikerföreningen (UCC), film Man biter hund som släpptes 1992 innehöll uppenbarligen några grymma scener som så småningom måste raderas från filmen.

Filmen själv berättar historien om en grupp filmskapare som gör en dokumentärfilm om en mördare.

Inom några dagar följde besättningen figuren Ben (Benoit Poelvoorde), en mördare som ser död som en passion för livet i det moderna samhället.

Den här filmen raderar äntligen några av scenerna där filmbesättningen visar sig vara inblandad i våldtäkten och också scenen där ett barn till ett överklasspar mördas.

Den grymma scenen visades dock fortfarande i versionen oklippt filmen Man Bites Dog.

7. Vandrarhem (2005)

Att visa historien om tre unga mäns äventyr till en slovakisk stad som sedan fångas i en cirkel av brutal tortyr, det är inte konstigt att i slutändan några scener i filmen Vandrarhem detta raderades så småningom.

Den borttagna scenen var i form av en scen som visade en sönderriven akillessen samt våld som inträffade på Hostel Eli Roth som ansågs orsaka psykisk ångest för publiken.

Inte bara fick den ett litet betyg, den här filmen fick också motstånd från slovakiska tjänstemän som inte var nöjda med hur filmen skildrar deras land.

Inte bara det, vandrarhemmet har också blivit en av de skräckfilmer som har förbjudits att sända i ett antal länder.

Tja, det var några skräckfilmer där flera scener i den måste tas bort eftersom de ansågs vara för hemska och motbjudande, gäng.

Ändå släpper vissa filmer fortfarande versioner oklipptdet är för tittare som är nyfikna på hela historien.

Läs också artiklar om Skräckfilmer eller andra intressanta artiklar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found