om du misslyckas med detta test betyder det att du tenderar att vara av samma kön

Nuförtiden, med spridningen av HBT-gemenskapen och gruppen av HBT-anhängare, verkar gemenskapen få delta i att stödja HBT. Men har du själv HBT-tendenser eller inte? Säg det med följande HBT-test.

Nuförtiden, med spridningen av HBT-gemenskapen och gruppen av HBT-anhängare, verkar gemenskapen få delta i att stödja HBT. Men har du själv HBT-tendenser eller inte? Kom igen, berätta sanningen med HBT-test det följande.

Enligt Wikipedia, HBTQ i sig är en förkortning av Lesbisk, Gay, Bisexuell och Transgender. Denna term har använts sedan 1990-talet för att ersätta frasen gay community eftersom denna term är mer representativ för de grupper som har nämnts. Frågor relaterade till HBT verkar vara en het plåga i samhället, har du enligt din egen åsikt homosexuella tendenser? Om du misslyckas med detta test betyder det att du har tendenser av samma kön (LGBT).

  • Inte bara LINE, det visar sig att WhatsApp också har GAY emojis!
  • GALEN! På grund av GAY-klistermärken slutar många använda LINE!
  • 4 applikationer som kan förhindra dig från att vara sexuella brott

Om du missar detta test betyder det att du tenderar att vara älskare av samma kön

(Exempel på HBT-test)

Vistriai är en personlig webbplats som ägs av en medborgare (eller grupp) av nationaliteter Estland. Han har en hobby att göra tester och frågesporter och sedan dela resultaten av sin forskning om en mängd olika ämnen. På själva Vistriai-webbplatsen hittar du inte bara LGBT-testet (Kinsey Scale Test), men också Psykopatest; "Gaydar" -test; Gay test; och Minnesota Multiphasic Personality Inventory Equivalent Scales. För att komma in på webbplatsen kan du besöka länkvistriai.com.

HBT-test: Kinsey Scale Test

Om du undrar om du har HBT-tendenser kan du slutföra din nyfikenhet genom att ta HBT-testet kallat Kinsey Scale Test från Vistriai-webbplatsen. Här är stegen för att ta LGBT-testet, Kinsey Scale Test:

  • Gå in på webbplatsens sida Vistriai del Kinsey Scale Test. Det är lättare att bara klicka på länken som vi tillhandahåller.

  • Ange ålder och kön enligt dig själv.

  • Svara på frågorna i HBT-testet.
  • Klick Göra om du är säker på ditt svar. Eller så kan du också trycka på Klicka här om du fortfarande är i tvivel finns det svar som inte har besvarats. Om du inte har svarat på alla frågor kan det hända att LGBT-testresultaten som visas inte matchar eller inte speglar dig ..
  • Så om du är säker på innehållet i ditt svar kan du klicka direkt Göra, då kommer dina HBT-testresultat att komma ut. Här är ett exempel:

Gay Testing Test: Gay Test

Till skillnad från LGBT-testet ovan är gay-testet Gay Test specialiserat som ett psykologiskt test som hjälper dig att ta reda på din sexuella läggning. Du kan enkelt göra detta Gay-test. Du behöver bara urskilja ansiktsuttryck på bilderna från följande Vistriai-webbplats. Detta homosexuella test är inte den enda avgörande för din personlighet. Gör detta homosexuella test så avslappnat som möjligt.

För att starta Gay Test kan du gå in via följande länk: //vistriai.com/gaytest.

  • Nedan följer exempel på frågor i Gay Test:
  • Gaytestresultat:

Så vad gör du? Är du en av dem som har samma könstendenser efter att ha tagit HBT-testet och gaytestet ovan? Om du vågar dela med sig ditt svar i kommentarfältet nedan ja! : D

Poäng:


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found