hur man fixar kraft nära applikation på Android

Din Android-smartphone upplever ofta tvingande stängning eller fryser ofta och till och med gillar att gå ut ensam? Så här fixar du applikationen för kraftstängning

Android-smartphones skapas med alla komfortnivåer som är perfekta. Genom att använda operativsystemenheten från Google kan du installera alla applikationer som du vill använda. Men hittills finns det fortfarande applikationer som att stänga sig själva eller kallas också tvinga nära applikationer på Android. vad måste du göra?

Om Android-applikationen du använder ofta tvingar stängs betyder det att det finns ett systemfel från din mobiltelefon. För det måste du göra ett antal saker som du måste göra för att fixa tvångsapplikationen på Android.

  • Så här fixar du ett laptopbatteri som tappar snabbt
  • Så här fixar du ett laptopbatteri som tappar snabbt
  • Hur du åtgärdar Rearm Error 0xc004d307 i Windows

Så här fixar du 'Force Close' -app på Android

1. Rengör cacheminnet för varje program

Vanligtvis kan du försöka rensa cacheminnet i det programmet om du har ett tvångsstängningsproblem i vissa applikationer. Du lever till inställningar >Applikationshantering >välj applikationen >Rensa cache. Genom att göra detta kan ditt huvudproblem lösas. Men om du fortfarande har problem kan du försöka Radera data för att radera dem alla och försök att ange programmet igen.

2. Installera om programmet

Om det är sant att din applikation fortfarande inte kan köras normalt kan du försöka installera om din applikation. Du vet redan hur, eller hur? Avinstallera bara den problematiska applikationen, leta sedan efter samma applikation igen i Google Play Store och installera om den.

3. Starta om smarttelefonen

Det enklaste och väldigt, väldigt enkla sättet att göra nästa är genom starta om smarttelefonen Din favorit Android. På detta sätt har du gjort det indirekt mjuk omstart så att din smartphone är redo att användas igen. Om det är möjligt, gör detta varje dag för att hålla din mobiltelefon i bra prestanda.

4. Fabriksåterställning

De tre sätten ovan är första hjälpen när din Android-applikation har problem. Om det redan är dåligt och du känner att din smartphone faktiskt saktar ner kan du göra det sista sättet, det vill säga att göra det fabriksåterställning. Men innan du gör det måste du säkerhetskopiering dina data först så att du inte tappar den efter en fabriksåterställning. Du kan läsa enkla sätt att säkerhetskopiera och återställa alla Android-applikationer utan rot.

Så här fixar du applikationen för kraftstängning på en Android-smartphone. Stegen ovan är de första stegen du bör ta när programmet har problem. Ge din åsikt och kommentarer i kolumnen nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found