23 bästa appar för musikspelare 2018 (Android och PC)

ApkVenue har rekommendationer för de bästa och senaste applikationerna för 2018 Music Player för både Android och PC / Laptop. Det finns också en gratis nedladdningslänk i den!

Gillar du att lyssna på de senaste dangdut-låtarna eller gillar du K-Pop-musik? Kan nästan inte leva utan en sång men spelare din musik är ful och knakar?

Oavsett vilken musik du väljer är det gratis! Musik är ett universellt språk!

Om du letar efter en musikspelare-applikation är det perfekt!

ApkVenue har detta, rekommendationer för den bästa applikationen för musikspelare 2018! Bra applikation på Android och PC!

Det finns också en online-musikspelare eller ström som igen träffar verkligen används av alla!

Offline musikspelare ansökan

Egentligen betyder inte ApkVenue att förbjuda dig att använda standardapplikationen för att lyssna på musik.

Men för att lyssna på musik kan lugna ditt hjärta och sinne i tider av stress, vill du säkert också se utseendet på din musikspelare-applikation på en Android-smartphone som ser charmig ut.

Därför kommer ApkVenue att tillhandahålla flera referensalternativ för den bästa applikationen för musikspelare för Android-användare som du.

1. Granskare

För att spela musik på din Android-smartphone, Fonograf kan vara en bra applikation för musikspelare.

Detta beror på att fonografen har klädts i materialdesign och ett väldigt smidigt och otroligt gränssnitt.

I den här applikationen kan du också ändra den primära färgen och accentfärgen efter eget tycke, så att du kan göra den bästa applikationen för musikspelare på Android enligt din idealism och karaktär. Bra!

Appar Video och ljud Karim Abou Zeid LADDA NER

2. Pulsar musikspelare

Pulsar musikspelare skapades också baserat på Materialdesign. Denna applikation låter dig bläddra bland musik efter tillgängliga mappar, album, genrer eller till och med artister.

Dessutom erbjuder denna musikspelare flera andra intressanta funktioner, inklusive direkt support last.fm, konstnedladdning automatiskt presenteras olika teman och också smart spellista.

Enligt ApkVenue är detta en av de bästa Android offline musikspelare applikationerna någonsin.

Appar Video och ljud Nyheter för bilar LADDA NER

3. Shuttle Music Player

Kanske kommer denna applikation att vara den snyggaste, snyggaste musikspelareapplikationen på din Android-smartphone.

Eftersom, Shuttle Music Player har en mängd intressanta funktioner, som att presentera 6-bands equalizer för att förbättra kvaliteten bas, gaplös uppspelning

Dessutom finns det en funktion så att musiken inte slutar när du byter låt, stöd last.fmoch det är det verkligen sömntimer.

Vad mer frågar du? Skynda dig ladda nerkillar!

SimpleCity video- och ljudappar LADDA NER

Andra program för offline musikspelare ~

4. Musixmatch

Musixmatch var en gång "Bästa applikationen 2015"i Google Play Butik. Förutom att lyssna på musik kan du också se texterna som presenteras här.

Musixmatch synkroniseras också med applikationen ström annan musik som Spotify, Spela musik och så vidare. När du vill se texterna men glömmer titeln är det enkelt att bara skriva in en del av texten senare TENG! Hitta låten du vill hitta. Bra, eller hur?

Appar Video och ljud musiXmatch LADDA NER

5. jetAudio musikspelare + EQ

jetAudio Music Player + EQ är en gratis musikspelare som har funktioner utjämnare upp till 10 bandet, som låter dig blanda olika ljudeffekter.

Denna Android musikspelare applikation stöder också plugins som Crystalizer, AM3D Audio Enchancer och även Bongiovi DPS. I CNET.com, jetAudio blir en värdetillämpning ladda ner högsta tabletter. Har du använt det?

SimpleCity video- och ljudappar LADDA NER

6. MixZing musikspelare

När du vill lyssna på radiokanaler med en musikspelare-applikation på din bästa Android-smartphone, använd den sedan MixZing musikspelare.

Med den här applikationen har du möjlighet att få tillgång till större radiostationer att lyssna på. Bortsett från det låter MixZing dig också söka efter låtar efter genre.

Åh ja, den här applikationen kan också visa texter och presentera grafisk utjämnare intressanta saker, så att du inte blir uttråkad när du tittar på din telefon när du använder MixZing.

Appar Video och ljud MixZing NEDLADDNING

7. Poweramp musikspelare

Dessutom är applikationen som kan spela din musik med ett charmigt gränssnitt Poweramp musikspelare. Denna applikation kan spela ljudformat som .MP3, .MP4 / MP4A inklusive .ALAC, .OGG, .WMA, .FLAC, .WAV, .KERA, .WV, .TTA, .MPC och även .AIFF. Du kan också hantera bas och diskant enligt dina önskemål.

Andra funktioner inkluderar support gaplös uppspelning, spela om vinst, spela musik från mappar, anpassningsbara visuella teman och så vidare.

Appar Video och ljud Max MP NEDLADDNING

8. PlayerPro musikspelare

PlayerPro musikspelare kategorisera musik från album, artist, kompositör, genre, sång, Spellista upp till mappen. Bortsett från det kan du också spela upp videor eller till och med söka efter videor genom denna applikation.

När du är uttråkad av att se ditt gränssnitt kan du med den bästa applikationen för musikspelare för Android ändra det genom att installera en Hud tillgänglig här.

Tyvärr kan denna ansökan endast avnjutas upp till tio dagar efter testperioden, resten måste du betala 55 000 IDR.

Appar Video och ljud Karim Abou Zeid LADDA NER

9. n7player musikspelare

Denna musikspelare för Android-enheter är ganska intuitiv när du surfar på musik.

Programmet musikspelare som heter n7player musikspelare det är perfekt för de av er som inte gillar att vara komplicerade, eftersom applikationen presenteras i ett annat gränssnitt användarvänlig.

Här kan du göra anpassade förinställningar för equalizer dig själv, så du kan också skapa i musikvärlden som en professionell. n7player är också ansluten till Brödrost,

Med den här funktionen kan du lyssna på din favoritmusik på en extern enhet via Chromecast, AirPlay, och även DLNA.

Ladda ner Reactle Video & Audio Apps

10. Rocket Player

Rocket Player är också en av de mest imponerande apparna för musikspelare för Android. Du kommer att ha mer än trettio olika teman.

Förutom det vill du inte bli överdriven av de andra, Rocket Player tillhandahåller också sömntimer, support för att spela upp videor, support scrobbling, alternativ Omgång för att välja flera låtar samtidigt och visa texterna.

ApkVenue är säker på att du inte kommer att bli besviken över den här applikationen. Skynda dig och ladda ner den!

SimpleCity video- och ljudappar LADDA NER

11. AIMP

AIMP bli en av de musikspelare som skapats för din Android-smartphone. Ljudformat som kan spelas här är .APE, .MPGA, .MP3, .WAV, .OGG, .UMX, .MOD, .MO3, .IT, .S3M, .MTM, .XM, .AAC, .FLAC, .MP4, .MP4A, .M4B, .MPC, .WV, .OPUS, .DFF, .DSF och .TTA. AIMP har också möjlighet att flerkanaligt ljud.

Bortsett från det finns det många fler funktioner som verkligen inte kommer att få dig att ångra det ladda ner AIMP.

AIMP NEDLADDNING Video- och ljudappar

12. doubleTwist musikspelare

doubleTwist musikspelare är en applikation anti-mainstream tillgänglig på Android. Anledningen är att den här applikationen är en annan intressant applikation för de av er som inte använder den iTunes.

Du kan synkronisera musik till din Android-smartphone från din Mac eller PC med en USB-kabel.

Sedan kan du också ladda ner albumbilder som är lämpliga för din musikdata lagligt så att det ser elegant ut när du öppnar den här musikspelaren.

Appar Video och ljud Sky Map DevS DOWNLOAD

13. Laya musikspelare

Laya musikspelare är den bästa Android-musikspelareapplikationen som är enkel och också lätt att använda. Du kan söka efter musik efter album, artist och även sång.

Stöd för ljudformat är ganska mycket, inklusive .MP3, .AAC, .AMR, .FLAC, .MIDI, .VORBIS och .PCM.

Speciellt för dig som gillar musik med prestanda bas förvånansvärt, Laya Music Player erbjuder Bass Boost-funktion och även 3D Surround Virtualizer. Inte mycket annat att prova denna applikation?

Appar Video och ljud MixZing NEDLADDNING

Online musikspelare ansökan

1. Lavamusik

Den första applikationen för musikspelare online som ApkVenue rekommenderar är Lava Music!

Många människor vet inte att den här onlinemusikspelaren verkligen är komplett och kombinerar alla funktioner som finns i andra applikationer.

Du kan ändra bakgrunden och du kan också se alla texter i låten du spelar. Dessutom kan du nu njuta av Lava gratis utan att betala någonting!

Produktivitetsappar LADDA NER

2. JOOX

När du är trött på att lyssna på musik på din enhet, JOOX förbereda ström gratis musik.

Denna funktion är inte godtycklig, ström serveras av hög kvalitet killar. Dessutom kommer du aldrig att bli störd av irriterande annonser om du är en VIP.

Ett annat nöje är att denna applikation också kan ladda musikdata från ett internt eller externt minne.importera först.

Tencent Mobility Limited DOWNLOAD Video- och ljudappar

3. Spotify

Spotify är den bästa applikationen för musikstreaming för Android som ägs av ett svenskt företag.

Spotify lanserades 2008 och stöder mer än 70 språk. Spotify har två typer av streaming, nämligen gratis- och premiumtyper.

Naturligtvis stöder Premium-typen fler funktioner som ökad ljudkvalitet och även nedladdningsfunktioner för offline-uppspelning.

Förutom att kunna användas för Android / iOS-enheter kan Spotify också användas för stationära datorer som datorer eller bärbara datorer.

Nuförtiden använder du troligen Spotify för att lyssna på musik.

Andra applikationer för musikspelare online

4. Apple Music

Apple Music är ett program som kan laddas ner för Android-smartphones och iPhones.

Denna applikation kan användas när du är uttråkad av Android-världen och vill njuta av iOS-gränssnittet på din Android-enhet.

Du kan också spela mer än trettio miljoner låtar i Apple Music-katalogen.

Tyvärr kan den ena funktionen bara kännas i tre månader gratis, resten måste du betala för den. Enligt vissa är musikkvaliteten på Apple Music bättre än andra.

Apple Inc Video- och ljudappar LADDA NER

5. ljudmoln

SoundCloud är en gratis musiklyssningsapplikation som gör det möjligt för sina användare att marknadsföra eller distribuera sina låtar.

SoundCloud har faktiskt nästan samma funktioner som YouTube men är mer mot musik.

Så, SoundCloud-användare kan ladda upp sina egna låtar så att andra användare kan lyssna på de uppladdade låtarna.

SoundCloud har många uppladdningsbara sångformat som WAV, FLAC, MP3, AAC, WMA.

SoundCloud LADDA NER Video- och ljudappar

PC Music Player-applikation

1. Winamp

Detta är en av de mest legendariska musikspelarna någonsin.

Enligt uppgift kommer Winamp att kom tillbaka med ett nytt utseende, koncept och nya funktioner.

En av de saker som gör att Winamp gillas av många är användargränssnitt vilket är intressant.

Du kan ändra tema, färg till utjämnare att lyssna på låtar.

Nullsoft video- och ljudappar LADDA NER

2. Groove Music

Detta är Windows 10 PC-musikspelare-appen som är officiell och definitivt installerad.

Även om det ser enkelt ut gillar ApkVenue verkligen den här applikationen.

Displayen är på möta eftersom det inte liknar Windows Media Player!

Du kan spela olika ljudfiler i den här applikationen!

Som standardapplikation för musikspelare rekommenderas Groove Music starkt!

3. VLC

Även om det är känt som en applikation för att spela upp videor, kan VLC faktiskt också lyssna på låtar!

Nästan alla mediefiler inklusive musikfiler kan enkelt spelas på en dator.

För de av er som inte är vana vid att använda VLC för att lyssna på låtar, prova VLC för att lyssna på musik en gång i taget!

Appar Video och ljud LADDA NER VideoLAN.org

Andra applikationer för PC-musikspelare ~

4.JetAudio

Enligt ApkVenue är UA-utseendet på JetAudio som Winamp i en mer sofistikerad och modern version.

Nästan alla muskfiler kan spelas i den här musikspelar-appen!

Vem av er använder JetAudio på din bärbara dator eller PC?

SimpleCity video- och ljudappar LADDA NER

5.GOM Audio

Vem känner inte GOM Player? Precis som VLC kan du också lyssna på låtar i GOM Player-brorapplikationen!

Utseendet eller användargränssnittet enligt ApkVenue är också coolare än GOM Player vilket verkar enkelt.

Inte illa, för de av er som är bekanta med UI GOM Player kan du bara använda den här applikationen!

Apparverktyg LADDA NER

Det var rekommendationerna för den bästa musikspelareapplikationen 2018 för både Android och PC!

Så vilken applikation är din favorit för att lyssna på låtar?

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att få information, tips & tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com

Läs också artiklar om Musikapplikation eller andra intressanta artiklar från Naufal.