samling av hjältetyper och färdigheter i vainglory

Från totalt 18 hjältar i Vainglory kommer JalanTikus att diskutera dem en efter en baserat på typen av hjälten, nämligen Melee och Ranged.

För er som har spelat spel DotA, naturligtvis känner du till vilken typ av hjälte som finns i Högfärd. Faktum är att typerna av hjältar i Vainglory är uppdelade i tre typer, nämligen styrka, smidighet och intelligens. Från totalt 18 hjältar i Vainglory kommer JalanTikus att diskutera dem en efter en utifrån typen av attack från hjälten, nämligen Närstrid (Melee Attack) och Rangade (Long Range Attack).

Super Evil Megacorp Strategispel LADDA NER

Närstrid

1. Ardan

Ardan är en hjälte som behöver ett litet trick för att spela honom. Ardan är en hjälttyp som har melee-attacker och är mer lämplig som typ Stöd och att bryta ner motståndarens strategi i flera skicklighethans stöd för sina lagkamrater. Här är några skicklighet Ardan:

Förtrupp: Ger snabbhet till lagkamrater, ökar kollegan och minskar motståndarens hastighet. Skicklighet det levererar också barriär i 3 sekunder beroende på 50% HP Ardan.

Blod för blod: Ardan kommer att attackera och slå motståndaren och ge stor chans till en kritisk attack.

Gatlopp: Ardan kommer att kasta gatlopp och skapa ett slags område där om motspelaren berör områdets gräns kommer det att påverkas Bedöva och få skada. Detta område försvinner när Ardan går utanför gränserna.

2. Catherine

Catherine är en hjälte som ofta används i Vainglory med skicklighet vilket är förmodligen lätt att spela av nybörjare. Catherine är lämplig för spelare som gillar typ tankfartyg men det kan ha en effekt bedöva och tystnad till motståndaren. Catherine är lämplig för lek i skogsområden (Djungel) för början av spelet. Det följande skicklighet Catherine:

Nådelös jakt: Catherine kommer att träffa målet med en snabb rörelse och leverera skada såväl som effekter bedöva om fienden drabbas av denna attack.

Stormvakt: Catherine kommer att skapa en barriär som kan bränna närliggande fiender och återföra attacken om attacken är över 77. Varje attack som returneras minskar varaktigheten skydda 0,5 sekunder.

Skakning: Catherine kommer att ge en ganska stark attack såväl som en effekt tystnad på fienden som drabbats av denna attack.

3. Fästning

Fortress är en hjälte i Vainglory med förmågan att ge effekt blödning vilket är ganska skrämmande för hans motståndare. Fortress har också tillräckligt hög hastighet så det är ganska svårt när det gäller att hantera Fortress. Det följande skicklighet från fästning:

Sanningen om tanden: Fortress kommer att rikta sig mot sina fiender och hantera närstridsattacker. Fästning och lagkamrater kommer att få extra fart när de närmar sig målet.

Claw Law: Fästningen attackerar med sina klor och träder i kraft blödning vilket minskar fiendens HP kontinuerligt under en viss varaktighet.

Attack of the Pack: Fästningen kommer att kalla ett vargpaket och varje varg som dyker upp kommer automatiskt att attackera fienden, detta kan indikera varje fiendes position. Dessutom kommer varje varg att attackera och ge effekt blödning.

4. Glaive

Glaive har en ganska stor attackförmåga och naturligtvis kommer det att göra det svårt för varje motståndare. Hjältetypen Glaive i Vainglory är lämplig för att spela i skogen i början av spelet för att samla guld och köpa vapen. Här är några skicklighet Glaive:

Efterbränning: Glaive kommer till fiendens plats och ger ett nummer skada. Dessutom kan nästa attack från Afterburn skjuta fienden så långt som 5,5 meter. Denna attack är lämplig för att blockera fiender som vill fly.

Twisted Stroke: Genom att aktivera skicklighet Detta får Glaive ytterligare status för att öka risken för kritiska attacker och attacker från Glaive för att bli områdesattacker.

Blodsång: Glaive får förmågan livsstöld och kommer att attackera med roterande attacker.

5. Joule

Joule är en av karaktärerna i Vainglory som använder ett robotformat fordon som styrs manuellt. Närstridsattacker och skicklighet från Joule är lämplig för användning i både Lane och Jungle områden beroende på spelarens förmågor. Joule har också en tillräckligt hög försvarsnivå för att blockera attacker framifrån och från sidan. Det följande skicklighet från Joule:

Raketsprång: Joule hoppar till ett visst område, för fiender som träffas i Rocket Leap-området kommer att påverkas bedöva och acceptera skada stor. För fiender runt Rocket Leap-området kommer de att kastas och deras rörelseshastighet minskas med 33%.

Thunder Strike: Joule kommer att skjuta en elektrisk attack från Joule.

Stor röd knapp: Joule kommer att skjuta en laser med ett mycket stort angrepp mot det angivna målet i 1,5 sekunder och Joule kan inte röra sig när man avfyrar lasern.

6. Koshka

Koshka är en hjälte i Vainglory med en attacktyp enda mål eller mer kallt Assassin. Koshka är en hjälte som är lämplig för att leka i skogen, smyga sig i busken och attackera fiender plötsligt. Varje Koshka-attack på fienden kommer att öka sin rörelsehastighet med 0,5 i 5 sekunder. Följande är skicklighet från Koshka:

Pouncy Fun: Koshka hoppar och attackerar fienden, kyla ner Pouncy Fun-attack minskas med 2 sekunder varje gång Koshka attackerar en fiende eller mål med en normal attack.

Twirly Death: Koshka kommer att göra en snurrattack och leverera skada till alla fiender omkring honom. Kyla ner Twirly Death kommer att minskas med två sekunder varje gång Koshka attackerar en fiende eller mål med en normal attack.

Yummy Catnip Frenzy: Koshka kommer att hoppa på fienden och attackera med ett stort antal klor. Denna Koshka-attack kommer att orsaka effekt bedöva till fienden i 2,2 sekunder. Yummy Catnip Frenzy's nedkylning av attack minskar med 1 sekund varje gång Koshka attackerar med en normal attack.

7. Krul

Krul är den bästsäljande hjälten i Vainglory i Vainglory. Krul har förmågan att öka rörelsehastigheten, attackhastigheten och också förmågan att läka sig själv. Krul är verkligen en hjälte som är ganska rädd i Vainglory men kan vara en värdelös hjälte om spelarna inte förstår hur man använder Krul. Följande är skicklighet Krul:

Dead Man's Rush: Krul kommer att springa mot målet och leverera skada. När skicklighet detta är aktivt, då får Krul skydd i form av barriär i 2,5 sekunder.

Spectral Smite: Kruls attacker kan minska fiendens rörelsehastighet och attack och öka förmågan livsstöld mot dessa mål. När skicklighet Spectral Smite är aktivt, det kommer att generera ett nummer skada och Krul kan läka sig själv.

From Hell's Heart: Krul kommer att kasta sitt svärd i en viss riktning. Fienden som drabbas av svärdet kommer att träffas bedöva, rörelsehastigheten saktar ner och får ett tal skada. Varaktighet bedöva beroende på hur långt svärdet kastas.

8. Phinn

Phinn är en ny tankhjälte i Vainglory med en ganska hemsk förmåga, som inte kan utsättas för status bedöva. Bortsett från det som tankfartyg kan Phinn öka förmågan hos Artikel eller rustning så mycket som 15%. Det följande skicklighet Phinn:

Käbbla: Phinn kommer att attackera med ankare till den avsedda platsen. Denna attack förutom att leverera skada, Quibble minskar också hastigheten för Phinns fiender som träffas i 0,8 sekunder. Om du förbättrar dig skicklighet detta är upp till 5 poäng, det kommer att ha en effekt bedöva.

Artigt företag: Phinn kommer att ge en attack genom att gå på marken. Denna Polite Company-attack kommer att ge en områdesattack.

Tvångsavtal: Phinn kommer att kasta ankaret i avsedd riktning, fiender som träffas av ankaret får en viss summa skada och närmade sig Phinn. Liknande skicklighet på Butcher på DotA.

9. Rona

Rona är en av hjältarna i Vainglory med en attackhastighet som överstiger andra hjältar. Ronas yxattack kan vara en dödlig strejk för fienden. Rona själv är en hjälte som spelar i skogsområdet de första dagarna av spelet. Det följande skicklighet Nyans:

In the Fray: Rona kommer in i stridsområdet och startar en attack. Den fiendens attack som Rona attackerar kommer inte att vara maximal på 3 sekunder. Rona kommer också att ge en attack på marken som kan bromsa fienden som passerar upp till 35%.

Foesplitter: Rona kommer att attackera sitt mål och lägga till rörelsehastighet i 2 sekunder.

Röd dimma: Ronas roterande yxattack kommer att orsaka kontinuerliga träffar på fiender som drabbats av denna attack. När du startar Red Mist minskar Ronas rörelsehastighet men ökar Ronas försvar.

10. Taka

Taka är en hjälte som är ganska besvärlig att hantera. Även om du inte har mycket erfarenhet av att använda Taka i Vainglory, kommer den här hjälten inte ens att vara optimal. Takas attacker var snabba och levererade skada ganska stor och rörelseshastigheten som kan komma ikapp flyande motståndare gör Taka ganska populär i Vainglory. Det följande skicklighet Taka:

Kaiten: Taka kommer att attackera från luften med sitt svärd och orsak skada till motståndaren.

Stel: Taka kommer att kasta rökbomber runt honom och gömma sig så att fienden inte kan hittas, förutom skicklighet Denna styvhet kommer att öka rörelseshastigheten för Taka.

X-Retsu: Taka kommer att attackera fienden med sitt svärd som bildar bokstaven X. Förutom att få ett nummer skada, kommer fienden också att förlora förmågan att läka upp till 50 procent under 3 sekunder.

  • VAINGLORY, ett DotA-spel i Android-stil som garanteras göra dig beroende!
  • Fates Forever: Det senaste MOBA-spelet för mobil

Rangade

1. Adagio

Adagio är en av hjältarna Stöd i Vainglory. Adagio har förmågan att läka sig själv och kollegor, vilket ger partners fler attackförmågor och effekter bedöva till motståndaren. Följande skicklighet Adagio:

Eldens gåva: Adagio kommer att läka lagkamrater samtidigt som de utövar en brandattack på närliggande fiender och orsakar en brännande effekt på fiender. Om du använder Gift of Fire på Adagio kommer de omgivande fienderna att sakta ner med 70% i 1,5 sekunder.

Wrath agent: Ger en statusuppgång till lagkamratens attackkraft i 6 sekunder.

Dom av domen: Under två sekunder kommer Adagio att utfärda en magisk cirkel runt den. Om det finns en motståndare fångad inuti kommer det också att påverkas av brännskadorna bedöva. Under användning skicklighet Detta får Adagio ytterligare +50 på rustning och skydda.

2. Celeste

Celeste är en Vainglory-hjälte som är ganska dödlig på grund av de attacker som ger skada tillräckligt stor. Speciellt om en spelare som använder Celeste maximerar Crystal-attacker, är Celeste nästan mycket svår att komma åt. Följande skicklighet Celeste:

Heliogenes: Celeste kommer att göra en liten stjärna och producera skada till fienden nära stjärnan.

Kärnkollaps: Det finns en liten fördröjning för skicklighet detta, men om fienden träffas skicklighet detta kommer att ha en effekt bedöva och skada.

Solstorm: Celeste tar ut en ganska stor mängd skador i en viss riktning. Varje gång du ökar solstormnivån blir antalet attacker som kommer ut också större och större.

3. Kronblad

För att vara ärlig är det lite svårt att använda kronblad, förutom att attackkraften är ganska liten, förutom att hans HP inte är för mycket så att han blir huvudmålet när han attackeras av fiender Kronblad kan spelas både på Lane och Jungle. Kronblad är lämplig som en spaningshjälte eftersom skicklighet-nya har förmågan att placera frön var som helst så att den kan spåra motståndarens plats. Följande skicklighet Kronblad:

Brambleboom Seeds: Kronblad kan plantera ett användbart frö för att ge lagkamrater lite läkande och skyddande förmågor. Varje utsäde kan ta upp till 20 sekunder.

Trampolin!: Användbar för att göra frön runt dig till hantlangare som hjälper i striden.

Spontan förbränning: Varje minion som ägs av Petal kommer att attackera motståndaren och detonera sig själv med en områdesattack.

4. Ringo

Ringo är den favorit långväga hjälten i Vainglory. Förutom att vara lätt att använda och Ringos snabba attacker, gör det det också lätt för spelare att besegra sina fiender. Ringo själv har dessutom förmågan att öka attackhastigheten, dessutom Artikel Skada det är nästan mycket svårt att överleva Ringos attack. Följande skicklighet Ringo:

Achilles skott: Attacken som Ringo kommer att leverera skada och saktar ner fiendens rörelsehastighet.

Twirling Silver: Ökar Ringos attackhastighet och rörelsehastighet.

Hellfire Brew: Ringo skjuter en attack som en eldkula med tillräckligt stor attackkraft och ger en brinnande effekt i 7 sekunder.

5. SÅG

SAW är en hjälte i Vainglory som är ganska hemsk eftersom hans attackhastighet är mycket hög men har en mycket låg rörelsehastighet så det är nästan svårt att fly från fiendens attacker. Följande skicklighet FICK SYN PÅ:

Roadie Run: SAW kommer att ändra sin attack till melee attack under en viss tid och kan springa ganska snabbt.

Undertrycka eld: SAW attackerar med tusentals kulor i 2,5 sekunder i avsedd riktning, förutom att leverera skadakommer fienderna att träffa också vara långsamma

Mad Cannon: SAW-attacken byter från kula till missil med skada större också.

6. Skaarf

Skaarf är en supporthjälte som är ganska lätt att använda eftersom den har skicklighet som kan skydda lagkamrater från fiendens attacker och nästan alla attacker från Skaarf kan ha en brännande effekt som har en inverkan på att drastiskt minska fiendens HP. Följande skicklighet Skaarf:

Spitfire: Skaarf attackerar med en eldkula och levererar ett nummer skada till fienden som drabbats av attacken.

Goop: Skapar en slags oljepöl som saktar ner fiendernas rörelse som trampar på den och om den bränns med Spitfire kommer den att brinna och orsaka en brännande effekt på fienden.

Drakandedräkt: Skaarf samlar luft i 1,5 sekunder och släpper sedan ut en skott av eld i 3 sekunder. Fiender som drabbas av Dragon Breath kommer att träffas skada och också sakta ner.

7. Skye

Skye är som Joule, en hjälte som kör ett robotfordon för att attackera. Skillnaden är att Skye använder långväga attacker och är mer lämplig som en Sniper. Följande skicklighet Skye:

Framåt Barrage: Skye kommer att skjuta ett antal kulor i en viss riktning och producera skada till fienden som fick denna attack.

Suri Strike: Skye låser sig på målet och närmar sig målet medan det skjuter ett antal missiler. Skicklighet Detta kan bara aktiveras när Skye har ett mål.

Död från ovan: Regna missiler från luften i ett visst område och generera bedöva på fienden som drabbats av denna attack.

8. Vox

Vox, en av hjältarna som är ganska besvärlig om spelarna kan spela det ordentligt och använda rätt objekt också. Vox kan ge status tystnad på fienden så att fienden inte kan använda skicklighet och Artikel. Följande skicklighet Vox:

Sonisk zoom: Vox springer snabbt i riktningen och genererar ett nummer skada. Skicklighet Detta kan också användas för att fly när HP är kritisk.

Puls: Vox kommer att utfärda ett slags resonans som är användbart för att kanalisera attacker till alla fiender som påverkas av pulseffekten.

Vänta på det: Vox gav en slags våg ultraljud vilket ger status tystnad på fienden också chockvåg att ge skada på fienden.

Från varje hjälte i Vainglory, vilken är din favorithjälte?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found