Här är 10 av de bästa webbläsarna för att ersätta Google Chrome

Vill du veta de tio mest avancerade webbläsarna idag förutom Google Chrome? Läs den här artikeln helt.

Vem av er gillar inte det bläddring? Du arbetar säkert bara på sociala medier, eller hur? Samma som tjejen du gillar? Hadeuh. Ja, men nästan alla använder det nu Google Chrome för att hitta information genom att utforska cyberspace. Därför är Google Chrome lätt att använda och gränssnittet är inte komplicerat.

Visste du att Google Chrome är det den mest använda webbläsaren i världen med över 60% marknadsandel idag. Kanske beror det på att Google Chrome erbjuder avancerade funktioner bläddring snabbt. Men finns det en annan bästa webbläsare som kan ersätta Google Chrome? Svaret är att det finns killar.

  • UC Browser tillkännager exklusivt samarbete med Lazada Indonesia
  • Inte bara för att surfa, mobila webbläsare är också användbara för marknadsföring
  • Hur man surfar utan internetanslutning (offline) i alla webbläsare

10 bästa webbläsare för att ersätta Google Chrome

1. UC-webbläsare

Ja, UC-webbläsare är en webbläsare som du kan lita på förutom Google Chrome. Den bästa webbläsaren på den här har många fördelar, som att använda moln som ett datalagringsområde upp till 60%, datakomprimeringsfunktioner som gör processen läser in sidor snabbare och sparar också kvoter upp till 90% killar. Wow! Faktum är att andra funktioner är mycket fördelaktiga för dig, till exempel att du kan använda indonesiska för mer välbekant användning.

UCWeb Inc. webbläsarappar LADDA NER

2. Mozilla Firefox

Mozilla Firefox är också en av de bästa webbläsarna som används i stor utsträckning av virtuella världsutforskare. Firefox har också flera fördelar, som att kunna skydda nedladdningar från möjliga skadliga applikationer, blockera funktioner dyka upp redan installerat i det, och Firefox tar inte upp för mycket RAM. Häftigt, eller hur?

Mozilla Organisation webbläsarappar LADDA NER

3. Opera

Den näst bästa webbläsaren är Opera. Opera har ett enkelt gränssnitt och är bekvämt att titta på. Denna webbläsare har också möjlighet att använda indonesiska med bra ordförråd. För problem läser in, Operas hastighet och rendering är ganska bra. Bäst av allt, Opera kan integreras med BitTorrent-webbplatsen, så att ladda ner allt är också lättare. Bra!

Opera Software LADDA NER Browser Apps

4. Safari

Någon känner till den namngivna webbläsaren Safari? Ja, vanligtvis den bästa webbläsaren vi har stött på på Mac eller iOS-baserade enheter. Men Safari har också stöd för Windows. Plus är att den här webbläsaren har en funktion som kallas Nitro-motor vilket kan hjälpa till att öka databehandlingshastigheten på webbaserade applikationssystem. Gränssnittsdesignen är också mycket attraktiv, mycket annorlunda än andra webbläsare.

Apple Inc. Webbläsarappar LADDA NER

5. Microsoft Edge

Microsoft Edge är en webbläsarersättning för Internet Explorer i Windows 10. Denna webbläsare av god kvalitet är utrustad med flera funktioner som är ganska fördelaktiga för dess användare. En av dem är, Microsoft Edge bäddar in en funktion som kan hjälpa till att ta bilder på en webbplats, lägga till några små anteckningar, du kan också färga och spara resultaten. Bortsett från det, funktioner Cortana kan också skämma bort dig när du utforskar den virtuella världen. Du kan prova Ms. Edge genom att använda Förhandsgranskning av Windows 10 Insider.

Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER

6. Comodo Dragon

Om du lägger vikt vid integritet just nu bläddring, använd gärna webbläsaren Comodo Dragon. Denna webbläsare är en krombaserad webbläsare vilket är mycket fokuserat på säkerhet och Integritet. I enlighet med temat har denna webbläsare SSL certifikatidentifiering, garanterad integritetssäkerhet och stabilitet bläddring högre.

Ladda ner Comodo Browser Apps

7. Maxthon

Visst är du främmande att höra den namngivna webbläsaren Maxthon. Ja, den här webbläsaren är inte så mycket efterfrågad. Men gör inget misstag, den här webbläsaren är väldigt lätt jämfört med andra webbläsare. Maxthon är mycket mindre minne effektiv. Funktioner läsarläge finns också i den här bästa webbläsaren. Förresten, det finns något som heter Snap-funktionen, det är där den är plug-in vilket gör det lättare för dig att göra skärmdumpar. Intressant, eller hur?

Maxthon International Ltd webbläsarappar LADDA NER

8. Vivaldi

Vivaldi är en av de nya webbläsarna som utvecklats av den tidigare VD för grundaren av Opera Sofrware. En av de extraordinära fördelarna som Vivaldi presenterar är att den här bästa webbläsaren stöds av funktioner enkel gruppering, som kan gruppera sidorna på en webbplats på ett ställe. Så om du vill byta flik på en webbplats måste du bara hålla muspekaren över den stapeln. Lätt rätt?

Vivaldi Technologies LADDA NER webbläsarappar

9. Krom

Faktiskt, Krom är en webbläsare som saknas något rekommenderad. Ändå har den ursprungliga kromen en cool funktion, vilket är dess enorma natur öppen källa. Chromium fungerar också fortfarande bra med tjänster från Google, men det är en mycket lättare webbläsare.

Ladda ner webbläsarappar från Google Sites

10. Baidu Spark

Baidu Spark är en bästa webbläsarbaserad Krom. motor den har samma som Google Chrome. Emellertid är gränssnittsdesignen som bärs något intressant. Utöver det, huddu kan ändra det efter dina önskemål. Denna webbläsare kan också integreras med Facebook. Faktum är att Baidu Spark också stöder funktioner gest du vet killar. Om du vill veta andra fördelar kan du läsa artikeln ** Några av fördelarna med Baidu Browser du behöver veta **.

Baidu Browser Apps LADDA NER

Det är de 10 bästa webbläsarna som ersätter Google Chrome som du kan ladda ner och använda gratis, aka gratis. Vilken webbläsare är din favorit? Dela med sig din åsikt i kommentarfältet nedan.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found