Dessa 6 smarta inställningar gör din Android-telefon super sofistikerad

Om det kan göras automatiskt, varför bry sig om att ställa in det manuellt? Här är 6 smarta inställningar som gör din Android-smartphone super sofistikerad.

Det kan inte förnekas att smartphones har gjort våra liv så mycket enklare. Men det har du säkert maximalt använder du din Android-smartphone?

Det finns faktiskt flera Smarta inställningar eller smarta inställningar så att du kan identifiera din Android-smartphone närmare. Så att dess närvaro kan göra ditt liv mer praktiskt.

Kraften med Android, dock beroende på användare för. Följande 6 Smarta inställningar vilket gör din Android lika sofistikerad som Google Pixel eller Android Nougat.

  • 5 överraskande fakta om farorna med USB Type-C
  • 10 Dessa tekniker kommer att bli trender i smartphones 2017
  • Fara! Köp inte en tunn smartphone, det är orsaken

Dessa 6 smarta inställningar gör din Android-smartphone super sofistikerad

1. Bli omedelbar - ta reda på något snabbt

Allt som är inbäddat har säkert fördelar, liksom funktionen Google Assistant på din Android-smartphone. När du chattar, surfar och det finns något du inte förstår, trycker du bara på hemknappen länge.

Du hittar enkelt platser, översätter främmande språk, läser nyheter med röst och säger naturligtvis OK Google för att använda röstkommandon. Du måste justera smarta inställningar på Google Assistant och maximera användarnas åtkomst till smarttelefonen.

2. Aktivera Smart Lock

Varje gång vi använder en smartphone måste vi naturligtvis låsa upp skärmen. Men för att vara ärlig är det väldigt besvärligt. Speciellt om du säkrar det med Lösenord eller PIN-kod.

Det finns bättre sätt att låta din smartphone vara upplåst under vissa förhållanden. Här är funktionerna Smart Lock, som kan hålla din smartphone upplåst när du befinner dig på vissa platser, till exempel hemma eller när du är ansluten till WiFi på kontoret och andra.

Det är tanken bakom Smart Lock. En gång aktiverad, (tryck bara på Inställningar> Säkerhet> Smart Lock för att starta) kan du ställa in Smart Lock så att din smartphone öppnas när du kommer hem, när du hör din röst eller när den är ansluten till en enhet som du ställer in.

3. Berätta för Google nu var du bor och arbetar

Google-assistenten kan dock få lite uppmärksamhet nu Googla nu är inte föråldrad och erbjuder fortfarande något du behöver. Du kan hjälpa Google Nu att göra ett bättre jobb och komma med smarta förslag.

Det är enkelt att ställa in, öppna Google Nu, tryck på menyknappen i skärmens övre vänstra hörn, välj 'Anpassa', börja sedan fylla i dina preferenser. Se sedan till att låta Google Nu veta var du bor och arbetar. När du har gjort det kommer funktionen att meddela dig hur lång din resa kommer att vara innan du ens frågar.

Du kan också se en serie kategorier som låter Google Nu ge ytterligare ledtrådar om de saker du gillar. Som visa nyheter från dina favoritwebbplatser, meddelanden om sportlagsinformation, tjänster ström favoriter och mer.

4. Behöver du något, säg "OK Google" var som helst

Behöver du veta något, bara fråga direkt genom att säga hans namn, nämligen 'OK Google'var som helst, även när smarttelefonen är låst. Hur du aktiverar det öppnar du Google Nu-inställningar> Röst>Google Now-upptäckt.

Men för tillfället kan du njuta av den här funktionen endast om du använder engelska. Du kommer att bli ombedd att träna din Android-smartphone för att känna igen din röst genom att säga "OK Google" lika mycket tre gånger.

När din smartphone har tränats kan du säga något även om din smartphone är låst. Åh ja, du kan också aktivera det 'Betrodda röst' att låta Google Nu låsa upp din telefon när den hör din röst. Det betyder att du kommer att kunna använda en smartphone utan att behöva göra det manuellt låsa upp skärmen.

5. Ställ in tid för att spara batteri

Ibland behöver vi smarttelefonen för att leva längre och vi kan dra nytta av läget Batterisparläge, som låter dig ställa in din smartphone till ett lågt energiläge när batteriet blir lågt. Din Android-smarttelefon är tillräckligt smart för att bromsa aktiviteten i bakgrunden.

Öppna den för att ställa in den Inställningar> Batteri> Batterisparläge> Slå på automatiskt. Du kan ställa in när smarttelefonen växlar till läge, när smartphone-batteriet bara är 5 procent eller 15 procent.

6. Tyst automatiskt under möten och andra tysta tider

Högt meddelande ljud från smartphones är verkligen mycket irriterande när du gör det möte eller någon annan tyst tid. Ibland bryr vi oss om att sänka volymen så att den är i tyst läge. Tänk om du glömmer?

Men nu behöver du inte oroa dig för det, du kan ställa in läget Stör inte på Android för att tysta din Android-smarttelefons mun automatiskt under möten, middagar och andra tysta tider.

Du kan ställa in funktioner Stör inte i inställningarna och justera efter dina behov. Men du kan fortfarande ställa in vissa samtal för att fortsätta komma in som vanligt.

Det är 6 smarta inställningar vilket gör din Android-smartphone lika sofistikerad som Google Pixel och Android Nougat. Så varför bry sig om något är automatiskt och omedelbart? Vad tror du?

Läs också artiklar om Android eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found