Dessa 6 applikationer för matematikinlärning för Android gör dig bra på snabb aritmetik

ApkVenue har en lösning för dig som vill vara smart i matematik. Du behöver inte gå med i handledningen, du behöver bara förbereda din Android-smartphone och installera följande matematikinlärningsapplikation.

Matematik är en av de svåraste lektionerna som gör vissa människor förvirrade eftersom de inte förstår det. För studenter, matematik ibland vara en utmaning den största i följande lektioner, särskilt när test eller tentor hålls.

Olika sätt används för att förstå matematik, inklusive att ta speciallektioner eller handledning eller handledning. Men inte alla är hemma följ handledningen speciellt om det känns så tidskrävande.

Men oroa dig inte, ApkVenue har en lösning för de av er som vill vara smarta i matematik. Du behöver inte gå med i handledningen, du behöver bara förbereda din Android-smartphone och installera följande Android-matematikinlärningsapplikation.

  • 80 MEST unika och spännande Android-applikationer från 2017
  • 11 coola Android-applikationer som DEFINITIVT inte finns på din smartphone
  • Dessa 3 applikationer kan göra din Android mer AVANCERAD än iPhone

6 Android-lärande applikationer för matematik

1. Matematiska knep

I bara en matematikinlärningsapp gör du det få en mängd olika knep Matematik börjar från grundläggande tillägg till kvadrering.

Matematiska knep hjälper dig att lära dig matematik på ett enkelt och roligt sätt. Det finns runt 24 knep vilket beskrivs i detalj och lätt att förstå.

2. Mathexpert

Markera idén ger dig en variation matematisk formel inklusive fysik som är mycket användbart för att slutföra uppgifter och öva på att svara på frågor.

Inte bara ge en formel, Mathexpert det kan också beräkna formler och låter dig skriva ner de frågor som appen försöker beräkna.

3. Matematikordbok

Inget behov av att köpa och bära en ordbok så tjock som ett uppslagsverk för att lära sig matematiska formler. Du behöver bara installera applikationen Matematikordbok på en Android-smartphone.

Denna matematikinlärningsapplikation fungerar online off-line så att du kan använda den när som helst utan att oroa dig för kvoter.

Här kommer du hitta tusentals formler och en alfabetisk lista över matematik som kommer att vara praktiska inlärningsverktyg som du kan använda efter behov.

4. Malmath

Malmath är en mycket kraftfull problemlösare för de av er som har svårt att förstå matematik. Denna matematikapp på Android fungerar offline för att lösa problem som integraler, derivat, trigonometri, gränser, logaritmer, ekvationer till algebra. Att lära sig matematik underlättade med Malmath.

Du kan använda den här applikationen för att förstå matematik med olika svårighetsgrader. Du kommer också att få det lättare att förstå med detaljerade steg och inte invecklad.

5. Fotomatematik

Fotomatematik är det mest praktiska sättet att svara på matematiska problem. Du behöver inte vara komplicerad, du stannar öppna applikationen detta och rikta telefonkameran mot matematikproblemet i boken. Om en fråga upptäcks får du genast svaret på den frågan.

Med din fotomatematik kan svara på frågor aritmetik, heltal, bråk, decimaltal, rötter, algebra, linjära ekvationer / ojämlikheter, kvadrater, absoluta värden, ekvationssystem, logaritmer, trigonometri, logaritmer, exponenter, derivat och integraler.

Tyvärr fotomatematik kan inte läsa handskrivna frågor. Så du kan bara använda den här applikationen för att svara på frågor som skrivs ut på en dator.

6. Freaking Math

Gratis applikation från Nguyen Luong Bang Detta är format som ett spel som kommer att träna din hjärns skicklighet i att svara på matematiska frågor.

Freaking Math du kan använda för att öva på att svara på matematiska frågor som börjar från lätt till svårt.

Olika frågor visas på skärmen och du har inte mycket tid att välja rätt svar. Denna applikation är mycket passar för att träna hjärnan och kontrollera hur bra du kan svara på matematiska frågor.

Det är sex Android-matematikinlärningsapplikationer som du kan försöka göra snabba beräkningar. Använd dessa applikationer som inlärningsmedium, men våga inte använda dem under tester eller tentor, OK!