ett enkelt sätt att nedgradera din Android-applikationsversion

Att nedgradera versionen av en applikation är inte lätt eftersom Google Play Store vanligtvis bara kan få den senaste versionen, så du måste ladda ner APK-filen från utsidan eller genom en applikationsbutik som tillhandahåller den tidigare versionen.

Tillsammans med utveckling Android vilket är snabbt, gör att många applikationsutvecklare också förbättrar kvaliteten på sina applikationer med flera förbättringar och tillägg till funktioner och släpper den senaste versionen för sina applikationer. Men detta blir ibland också ett nytt problem eftersom inte alla versioner av Android- eller Android-smartphones kan använda den senaste versionen av en applikation, och detta har resulterat i många klagomål från användare av applikationen.

Till nedvärdera versionen av en applikation är inte lätt eftersom den är på Google Play Butik i sig kan vanligtvis bara hämta den senaste versionen så att du måste hitta och ladda ner APK utifrån eller via en applikationsbutik som tillhandahåller tidigare versioner. Den här gången kan du enkelt nedvärdera den version av Android-applikationen du använder Nattmarknad.

  • Dessa 5 betalda applikationer du kan få GRATIS! Vilja?
  • 10 bästa GRATIS Android-appar april 2016
  • 15 unika Android-applikationer du måste prova 2018
  • 7 häftiga Android-appar KAN DU INTE hitta i Play Store

Hur man nedgraderar Android-applikationsversionen

  1. Ladda ner och installera nattmarknaden först. Nattmarknad är en applikationsbutik som du kan använda för att nedgradera det program du har till exempel när du vill nedvärdera BBM-version. Produktivitetsappar för mörk marknad LADDA NER
  2. Sök efter det program eller det spel du vill ha nedvärdera version.
  3. Om du hittar den version du behöver framåt kan du bara välja den.
  4. Om du inte hittar det kan du välja Mer.
  5. Därefter väljer du bara och trycker på knappen Nedvärdera.

Lätt är det inte för nedvärdera Vilken version av Android-appen eller spelet vill du ha? Pasar Malam erbjuder också massor av applikationer och spel, naturligtvis finns det några som du inte kan hitta i Google Play Butik. Du kan Ladda ner Pasar Malam APK på Jalan Rat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found