7 filmer som visar helvetets fasor, garanterad automatisk ånger!

Gillar du fortfarande att synda och göra dina föräldrar ledsna? Du borde titta på 7 filmer som beskriver skräck i det här helvetet så att du kan ångra dig, gäng

Helvete är en sista plats för de döda som var onda när de bodde i världen. Det är åtminstone det som många religioner i världen lär ut.

Även om varje religion, kultur och historia har sin egen beskrivning av helvetet, finns det en sak gemensamt mellan alla dessa beskrivningar.

Om i filmer kommer helvetet att innehålla syndare som torteras grymt på en mycket hemsk plats.

7 filmer som beskriver helvetets fasor

Inte bara en eller två gånger berättar filmerna historien om helvetet. Helvetet avbildas ofta i skräckfilmer, dramafilmer, till och med i komediefilmer.

I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera om 7 filmer som ger dig lite inblick i helvetets fasor.

ApkVenue garanterar att du kommer att omvända dig och omedelbart dyrka efter att ha sett dessa sju filmer. Nyfiken? Kolla in följande artikel, gäng!

1. Constantine (2005)

Konstantin är en action- och skräckfilm med Keanu Reeves i huvudrollen. Många, du vet, vet inte att John Constantine är en DC Universe-karaktär.

Berättar för en psykisk utredare som måste gå till helvetet för att bekämpa demoner, till och med änglar, för att rädda en flickas liv.

I den här filmen avbildas helvetet som världen postapokalyptisk från en kärnbom, gäng. Kanske vill den här filmen berätta att världen vi lever i egentligen är helvete.

2.Event Horizon (1997)

Event Horizon är en Sci-Fidan skräckfilm regisserad av Paul W.S. Anderson. Den här filmen skapar bara några sekunder av scener i helvetet, men den är fortfarande hemsk.

Berättar om besättningen på ett rymdskepp som heter Event Horizon som plötsligt försvinner från omloppsbana och sedan återkommer i ett förödat tillstånd år senare.

Det visar sig att planet och dess besättning istället teleporterar till helvetet, gäng. Helvete scenen i den här filmen är hemsk och så sadistisk att den klipps mycket, gäng.

3. Jigoku (1960)

Jigoku är en japansk film som släpptes 1960. Said "Jigoku" själva har en mening Helvete på japanska, gäng.

Denna film visar helvetet och dess sadistiska tortyr i en surrealistisk stil. Helvetet i den här filmen följer en skildring av buddhismen.

Även om det är en old school-film har den här filmen en ganska hemsk effekt. Tortyr beskrivs som att det upprepas så att det förstör den som torteras fysiskt och mentalt.

4. Hellbound: Hellraiser II (1988)

Bara från titeln vet vi redan att den här filmen har att göra med helvetet. Hellbound: Hellraiser II är en skräckfilm fylld med sadistiska scener.

I den här uppföljningsfilmen, där vi kommer att visas från Pinhead och para Cenobite härstammar, nämligen helvetet. Men skildringen av helvetet i den här filmen skiljer sig från den här filmen.

Helvetet beskrivs som en labyrint som är mycket bred och har ingen väg ut. Wow, det är verkligen läskigt, gäng?

5. Vilka drömmar kan komma (1998)

Till skillnad från andra filmer, Vilka drömmar kan komma som släpptes 1998 är inte en skräckfilm, gäng.

Baserat på en roman berättar den här filmen historien om en man som måste rädda sin fru i helvetet för att begå självmord. För kärlekens skull är mannen villig att lämna himlen för att hämta sin fru i helvetet.

Helvetet i den här filmen innehåller inte sadistisk tortyr, utan snarare ett stort område där invånarna i helvetet begravs levande med huvudet uppåt.

6.L Inferno (1911)

L inferno är en av de äldsta filmerna någonsin som diskuterar helvetets skräck. Bli inte förvånad om många illustrationer av helvetet är hämtade från den här filmen.

L Inferno beskriver en helvete som Den gudomliga komedin, dikten om helvetet skriven av Dante Alighieri som bodde på 13-14-talet.

Helvetet i den här filmen är fyllt med hemska demoner som plågar människor. Till min fasa, i slutet av filmen, avbildas en gigantisk trehövdad demon som äter människor levande.

7. Baskin (2015)

Sola sig i släpptes 2015 är en experimentell skräckfilm från Turkiet. Den här filmen kommer att skämma bort de av er blodtörst.

Berättar om fem poliser som undersöker ett tomt hus. Det visade sig att det tomma huset hade trappor som ledde till helvetet.

Du kommer inte hitta en demon med ett horn, men du kommer se folk tortera, döda och till och med kannibalisera varandra. Jaka vågar inte ens titta på det, gäng.

Det var Jakas artikel om sju filmer som skildrade helvetets skräck. Hur mår du, gäng? Har du ångrat dig av rädsla för att gå till helvetet ännu?

Vi ses igen i nästa ApkVenue-artikel, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba