De 7 starkaste karaktärerna i DC-universum, Superman är ingenting!

Om du tycker att Superman, Wonderwoman och Aquaman är starka, måste du läsa den här artikeln. Det visar sig att karaktären är ingenting, gäng!

DC-universum är hem för många av de mest populära och starkaste karaktärerna i serietidningens historia. Massor av karaktärer med gudomliga krafter, du heter det Stålman & Wonderwoman.

Detta är en av de stora skillnaderna mellan DC och Marvel. Många tror att DC föredrar gudliknande karaktärer, medan Marvel är mer djupgående humanistiska sidan karaktären.

Liksom Marvel kommer karaktärer i DC inte bara från jorden. Det finns också de från andra planeter, till och med andra galaxer.

7 starkaste karaktärer i DC-universum

Av de många karaktärerna i DC-universum har ApkVenue valt 7 karaktärer, både skurkar och hjältar, som är de starkaste i DC-universum.

Om du tycker att Superman och Wonderwoman är väldigt starka kommer du att bli förvånad när du ser den här listan över Jaka.

Anledningen är att de är ingenting, gäng. Istället för att du blir mer nyfiken, ta en titt på ApkVenues artikel nedan, gäng!

1. Green Lantern Corps

Green Lantern Corps är en fredsbevarande kraft som täcker alla galaxer i universum. Det finns minst 7000 medlemmar i detta Green Lantern Corps.

Även om den har tusentals medlemmar, kommer bara 1 medlem från jorden, nämligen Jordan-sak. Hal Jordan själv är medlem i Justice League vars uppgift är att skydda jorden.

Det var sällsynt att en medlem av Green Lantern Corps arbetade ensam. Bara en medlem har redan superstyrka, tänk om det finns 7000 fler personer med samma stora styrka.

Tyvärr misslyckades Green Lantern-filmen eländigt i teatrarna. Det är faktiskt riktigt spännande, du vet, i serierna.

2. Orion

Orion är en av superskurkarna i DC-universum. Denna karaktär är ett barn av Darkseid, en av de starkaste karaktärerna i DC-universum.

Ingen tvekan om dess styrka, gäng. På grund av sin styrka kunde Orion förstöra Green Lantern Corps som har mer än 7000 medlemmar.

Förutom att vara stark visar det sig att Orion är en av gudarna. Han har övermänskliga krafter och kan inte dö odödlig, gäng. hoppsan!

3. Mr. Mxyzptlk

Det är verkligen svårt att säga hans namn, gäng? Herr. Mxyzptlk är en av de starkaste karaktärerna i DC-universum, trots hans dvärgliknande utseende.

Herr. Mxyzptlk är en karaktär som gillar att lura och spela med andra människor, särskilt Superman. Han kan skapa illusioner som förändrar verkligheten.

Dessutom kan han teleportera och också leva odödliga, gäng. Det enda sättet att slå honom är att lösa pusslet han gjorde.

4. Darkseid

Om vi ​​diskuterade barnen tidigare är det dags för oss att diskutera Darkseid, gäng. På ett sätt är Darkseid DC-universums version av Thanos.

Darkseid är anledningen till att Superman och Batman sätter ihop andra superhjältar och formar rättvisans liga.

Tänk dig att Justice League, som består av många superhjältar, inte kan besegra denna halvgudkaraktär.

DC Universes andra starkaste karaktärer ...

5. Anti-Monitor

Anti-Monitor är den största skurken i serietidningen Kris på den oändliga jorden som publicerades 1985. Den här skurken förstörde nästan till och med universum.

Det krävs samarbete mellan hundratals superhjältar för att besegra den här karaktären. Även om de äntligen förlorade, var det många superhjältar som var offer.

Några av superhjältarna som dog i serietidningen är Nighthawk, Robin, Dove, Green Arrow och många fler, gäng.

6. The Guardians of the Universe

The Guardians of the Universe är en grupp utomjordingar som grundade Green Lantern Corps. De är villiga att göra vad som helst för att skapa fred i universum.

Även om de inte har en kropp med superstyrka, har The Guardians of the Universe en hjärnnivå framför alla varelser.

I själva verket namngavs en av dem Guardian Ganthet kunna dela en planet med bara sinnets kraft.

7. Närvaron

Närvaron är den mest kraftfulla karaktären i DC Universe-versionen. Denna karaktär är skaparen av allt, aka God of the DC Universe.

Även om det finns många gudar från DC-universum, är majoriteten gudar från forntida grekisk mytologi som Zeus. Närvaron är den kristna versionen av Gud från DC-universum.

Förutom att ha makten som skapare av allt, kan Närvaron leva de döda till liv. Han är också en odödlig varelse, ett gäng. Hans namn är också Gud.

Det var Jakas artikel om de 7 mest kraftfulla karaktärerna från DC-universum. Vilken sida vinner enligt din åsikt om DC Universe och Marvel Universe karaktärerna sätts emot?

Skriv ditt svar tillsammans med din anledning i kommentarfältet, gäng!

Läs också artiklar om Superhjälte eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba