Dessa 5 mest gudomliga knep för att spela Dota 2 kommer garanterat att föra dig till seger

Det finns flera strategier och knep som du måste komma ihåg och tillämpa om du vill vinna en match. Vilka är de knep som kan leda dig till seger i DotA 2-spelet? Följande är diskussionen.

DotA 2 är ett spel en avknoppning av spelet Warcraft som blev berömmelse för några år sedan tack vare intressant spel och spänningen som erbjuds under spel. Mer specifik, Dota 2 är en MOBA-genrespel som erbjuder ett 5 vs 5-spelningssystem, där spelare kan välja en karaktär eller vad de kallar det Hjälte som kommer att användas för att besegra motståndarens karaktär i det andra laget tidigare förstöra fiendens huvudbas för att säkerställa seger.

För att uppnå en seger i detta MOBA-spel vars popularitet är över hela världen måste spelarna ge alla sina förmågor för att kunna. samarbeta med andra lagmedlemmar. Bortsett från det finns det flera strategi och knep vilket är absolut obligatoriskt för dig att komma ihåg och ansöka om du vill vinna en match. Vilka är de knep som kan leda dig till seger i spelet DotA 2? Följande är diskussionen.

  • Spelare måste veta! Dessa är de 5 avgörande faktorerna för seger i DotA 2
  • De 5 bästa och mest dödliga hjältebärarna i DotA 2
  • 7 Hero DotA 2 som är det svåraste att döda, var är din hjälte?

Dessa 5 mest gudfruktiga Dota 2-speltrick är garanterade för att ge dig till seger

1. Se till att hjältestöd alltid installerar Ward

Foto: thescoreesports.com

När du spelar DotA 2, en av de viktigaste sakerna som måste göras av en av hjältarna i laget (vanligtvis gjort av hjältar Supporttyp) är installera Ward. Denna avdelning är mycket användbar för att veta var fiender befinner sig och kan också användas för att kontrollera Runa framväxande. Dessutom finns det även typer av avdelningar som kan användas för att se vilka hjältar som använder osynlig skicklighet.

2. Hero Mid Must Do Ganking sedan spelets början

Foto: youtube.com

Förutom att installera Ward av Support-hjältar, hjältar som är på linje mitten eller så ofta kallas Midlaner har sina egna skyldigheter, nämligen gör gankingen på motståndarens hjälte, särskilt på Bär motståndarens hjälte sedan spelets början. Detta är nödvändigt för att undertrycka utvecklingen av motståndarens hjälte.

Dessutom, genom ganking, har Midlaner-hjälten indirekt bevakat Carry-hjälten hålla det säkert med jordbruk. Varför måste det vara en Midlaner-hjälte? Eftersom Midlaner-hjälten är en hjälte snabbast växande i början av spelet när det gäller nivåer och objekt.

3. Se till att Hero Carry kan odla lugnt och snabbt

Foto: killping.com

Bärhjältar har också sina egna uppgifter i laget och rollen för denna typ av hjälte kan sägas väldigt viktigt. Den första skyldigheten för Carry-hjälten är att göra jordbruk så snabbt och så mycket som möjligt för att få saker som kan stärka hjälten.

Efter att ha fått tillräckligt med saker tilldelas Carry-hjälten besegra motståndarens hjälte och allt på en gång förstöra motståndarens byggnad tillsammans med andra lagmedlemmar. Om Carry-hjälten inte driver jordbruk eller inte får möjlighet att odla, är chansen att ditt lag tappar djupt krig På villkor sen match.

4. Var försiktig när du är yr och var uppmärksam på laghjältarnas sammansättning

Foto: portofward.com

Tryckande är en aktivitet undertrycker krypningen det är i raden ovanför, mitt eller botten av motståndarens med målet förstöra motståndarens torn. Detta är en skyldighet som måste göras för att vinna en match. När du trycker måste varje spelare alltid vara vaksam eftersom det kan vara motståndarens hjälte gömmer sig runt dig medan du väntar på möjligheten att plötsligt attackera.

Foto: dev.dota2.com

Bortsett från det måste du också var uppmärksam på hjältens sammansättning och hjälten i laget när han trycker på. Se till att du alltid drar ihop med alla lagmedlemmar, men lämna några hjältelagmedlemmar som har inaktivera typfärdighet dölj bara om fienden gör en överraskningsattack.

5. Undvik så mycket som möjligt kriget nära fiendens torn

Foto: youtube.com

När du är inblandad i ett krig med ett motståndarlag är en av de saker du måste komma ihåg dina ansträngningar bort från motståndarens torn när krig. Tower är en byggnad som kan gör skada tillräckligt stor på din hjälte så gör krig nära motståndarens torn kommer gynna motståndaren.

Om du tvingas kriga nära motståndarens torn bör du inte ta för lång tid och dra tillbaka omedelbart, såvida du inte ser en möjlighet att vinna kriget.

Det var det 5 tips för att spela DotA 2 vilket leder dig till seger, förhoppningsvis användbart och lycka till. Kom ihåg att när du spelar DotA 2 är det viktigaste du måste komma ihåg lagarbete och försiktighet och mod. Teamwork kommer att producera solidaritet som får dig att vinna kriget, försiktighet kommer att hindra dig från att vara vårdslös och mod kommer att få dig att må bra. kunna erövra tornet och motståndarens hjälte. , se till att du lämnar spår i kommentarfältet och delar den här artikeln med dina vänner.