7 hackapplikationer som kan göra dig till en riktig hackare

Men många Android-användare känner inte till den här applikationen som inte finns i Play Store.

Android har en annan sida. Den andra sidan är en "svart värld" som hackare använder för olagliga aktiviteter. Många hackapplikationer används på detta sätt.

Men många Android-användare känner inte till den här applikationen som inte finns i Play Store. Oroa dig inte, för du kan hitta denna typ av hackaapp på internet fritt. Tja, för de av er som strävar efter att bli pro hackare, då Du måste ha sju av dessa applikationer.

  • 10 mest sofistikerade Windows PC Hacker-applikationer för närvarande, Anti hittades!
  • Hur man hackar DNS för att göra internet ännu snabbare!

7 hackapplikationer som kan göra dig till en riktig hackare

1. Zanti

Zanti är en av de kända applikationer som utvecklats av Zimperium. I grund och botten används denna applikation för penetration Wi-Fi-nätverk och säkerhetsbedömningar. Men å andra sidan utnyttjar många oseriösa användare den här applikationen för att göra olagliga saker som att styra en smartphone eller surfplatta som är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk.

2. Droidsqli

Kanske vet en del av er bara att SQL Injection bara kan användas på datorer. Faktum är att det finns en applikation som heter Droidsqli som låter dig göra detta SQL-injektion till en web via en Android-telefon. Det hävdas att denna applikation är den mest kraftfulla bland hundratals liknande applikationer där ute.

3. Dsploit

Dsploit är en power suit-applikation som används för nätverkspoäng. Du kan analysera nätverket och enheter som körs eller är anslutna till ditt nätverk till fullo. Många svarta hattar använder denna applikation för att göra detta hacka in nätverket och få tillgång till enheten.

I den här applikationen kan du komma åt funktioner som Login Cracker, Simple sniff, password sniffer, döda anslutningen och många andra funktioner som många hackare och crackers behöver.

4. WPA WPS-testare

WPA- och WPS-testapplikationer används vanligtvis för att kontrollera ett wi-fi-nätverk. Men den här typen av applikation missbrukas nu för att utföra hacka wi-fi. I grund och botten används denna WPA WPS Tester-applikation för utbildningsändamål. För att använda den här appen ordentligt behöver du bara rota din telefon så att du enkelt kan hacka Wi-Fi-lösenord.

5. Nmap

Nmap är en av de populäraste applikationerna inom nätverksmappning på grund av dess kraftfulla funktion för hela nätverksindustrin. I grund och botten kan denna applikation mappa alla anslutna nätverk eller försöka ansluta och få information för kartläggningsprocessen. Nmap används av proffs som utför nätverksroaming för att hitta delar sårbart nätverk.

6. APK-inspektör

Med APK Inspector kan du få källkoden för en Android-applikation, göra ändringar i källkoden och få tillgång till programmets kompletta funktioner. Du kan också omvänd teknik på alla Android-applikationer och gör ändringar efter önskemål. Endast root krävs för att kunna köra denna applikation på din Android-telefon.

7. AndroRAT

AndroRAT är den första egna applikationen som låter dig komma åt flera system via en fjärranslutning på en Android-telefon. Ändå använder många användare den här appen olagligt komma åt datorn eller någon mobiltelefon och gör olagliga aktiviteter. Det är baserat på klient / serveranslutningen och de operationer som utförs mellan dem.

Det var det 7 applikationer för dig som vill bli en professionell hackare. Observera att ovanstående applikationer är applikationer som vanligtvis används för att göra olagliga saker, och det kan strida mot lagen. Så använd det klokt för att inte skada andra. Hoppas det är användbart!