hur man löser twitter kan inte spela upp videor och dess orsaker

Varför buffras Twitter-videon eller kan inte spela upp videor? Lär dig orsakerna och sätten att övervinna Twitter att inte kunna spela upp videor enkelt.

Är du en användare Twitter? Eller kanske ha ett konto ändra för våt det om koreanska idoler? Hehehe ...

Det här sociala mediet med mer än 340 miljoner användare världen över älskar fortfarande ungdomar trots att de är mer än 14 år gamla.

Har du någonsin upplevt det? problem eller problem på detta sociala media, som att inte kunna spela upp videor eller uppleva buffring i twitter.

För de av er som fortfarande undrar, här vill ApkVenue granska några av orsakerna Twitter kan inte spela video och buffring på din mobiltelefon och bärbara dator och hur du fixar det, gäng. Cekidot ~

Samling av orsaker till Twitter kan inte Spela Video eller uppleva Buffring

Många Twitter-användare klagar över konton eller applikationer Twitter fel, särskilt när det gäller att spela upp videon som visas på tidslinjen de.

Bra för användare av HP-applikationen på Android och iOS eller bärbara datorer som använder webbläsare, de upplever samma sak, du vet. Jaka hade också upplevt samma sak.

Rapporter från olika källor, här är några orsaken till att inte kunna spela upp videor på Twitter vilket vanligtvis är orsaken till problemet, gäng.

  1. Långsam internetanslutning; De vanligaste sakerna som hindrar Twitter-videor från att spelas i Android- eller iPhone-appen är långsamma internetanslutningar eller fel, antingen via WiFi eller i en dataplan.
  2. Fel på sekretessinställningar; Dessutom kan du också göra misstag i dina sekretessinställningar, särskilt när du vill se videor som är markerade som vuxeninnehåll så att de inte kan spelas, gäng.
  3. Twitter-ansökan ännu Uppdatering; Då är du sällan uppmärksam på Twitter-applikationen, som visar sig fortfarande använda en gammal version som inte har installerats.uppdatering så att det kunde ha orsakat fel.
  4. Webbläsarprogramvara på den bärbara datorn ännu Uppdatering; Precis som den föregående punkten är skillnaden att när du går till Twitter på en bärbar dator måste du göra det uppdateringwebbläsare används till exempel Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.
  5. Adobe Flash är inte aktiverat; programvara Adobe Flash på webbläsare bärbar dator fungerar för att visa och spela upp innehåll som videor eller GIF. Se till att Flash är installerat och har aktiverats.
  6. För mycket Cache och Småkakor Twitter; Cache och småkakorwebbläsare tjänar till att lagra information logga in, användarinställningar och andra saker. För mycket cache och småkakor som staplar upp, kan vara en anledning till att Twitter-videor buffring på den bärbara datorn.
  7. Twitter-servrar Ner; Slutligen finns det också många som tänker på Twitter-servrar ner eftersom användartrafik som hoppade plötsligt. Detta kan också göra videor svåra att komma åt, gäng.

Insamling av sätt att övervinna Twitter Kan inte spela upp videor och Buffring på HP och bärbar dator

När du känner till några av anledningarna till att Twitter-videor buffras på Android, iOS eller PC, vill ApkVenue den här gången berätta hur du fixar det, gäng.

Hur man löser Twitter-videor som inte spelas eller buffring detta kan övas på Android- eller iOS-mobilapplikationen såväl som på webbläsare bärbar dator. Lyssna noggrant!

1. Ändra WiFi-nätverket till Internet-datapaketet

Det enklaste steget du kan göra är ändra internetnätverket används på Android eller iPhone. Då kan duomstart Twitter-ansökan.

Varför kan jag inte lösa Twitter spela är den här videon effektiv? Eftersom Jaka själv såg många användare som upplevde det fel använder för närvarande ett WiFi-nätverk.

Men efter att ha bytt till internetdatapaket kan Twitter-videor spela smidigt igen, vet du.

2. Använd ett VPN-program

Om du bara kan använda ett WiFi-nätverk föreslår många att du också gör det använder en VPN-applikation när de öppnar deras Twitter.

Användare säger att när de öppnar Twitter med en VPN-applikationsanslutning, kan nya videor och animerade GIF fungera normalt.

Även om hur man använder en VPN inte nödvändigtvis påskyndar internetnätverket på enheten. Men det gör inte ont att prova den här metoden, gäng.

3. Uppdatering Twitter-ansökan till senaste versionen

Ansökan Twitter Mobile vilket sällan eller aldrig äruppdatering kan orsaka flera buggar vilket gör att den inte kan ladda media, till exempel bilder till videor.

För det måste du göra uppdatering Twitter-ansökan för att kunna hantera det. Innan det föreslog ApkVenue att avinstallera Twitter först.

Efter det, ladda ner den senaste Twitter-appen igen via Google Play Store för Android och App Store för iPhone och prova den logga in tillbaka till att använda ditt konto.

Hur man kan övervinna Twitter kan inte Spela Fler videor ...

4. Öppna Twitter Through Webbläsare HP (Google Chrome / Safari)

Nästa sätt är öppna ett Twitter-konto via webbläsare på HP, till exempel Google Chrome på Android eller Safari på iPhone.

Här kan du komma åt Twitter-webb (//twitter.com/) för att se om videon kan spelas om du kommer åt ditt konto via webbläsare.

För att säkerställa att den här metoden verkligen fungerar bör du ta bort den cache och småkakor Twitter på din mobiltelefon först, gäng.

Gå till Google Chrome ikonen med tre punkter> Inställningar> Sekretess> Rensa webbdata> Rensa data för att rengöra den.

I Safari på iPhone är allt du behöver göra att gå till menyn Inställningar> Safari> Rensa historik och webbplatsdata.

5. Gör det UppdateringWebbläsare Bärbar dator

Vissa grupper är också mer aktiva för att komma åt deras Twitter via webbläsare på den bärbara datorn, gäng.

Därför för att se till att du inte upplever Twitter fel, först kontrollera om webbläsare redan aktuellt eller inte ännu.

För Google Chrome-användare kan du uppdatera med ett klick trepunktsmeny> Inställningar> Om Chrome.

Om Chrome inte har gjort det uppdatering, sedan genom att göra detta steg gör Google Chrome uppdatering automatiskt.

Jag faller uppdatera filer redan hämtat och klicka sedan på Starta om till omstart Chrome, gäng.

6. Utför mediasekretessinställningar

Då kan du också utföra inställningar för mediasekretess så Twitter fortsätter att spela upp videor med vuxeninnehåll i dem.

Antingen genom ansökan mobil eller genom webbläsare, hur man går till menyn Inställningar och sekretess> Sekretess och säkerhet> Visa media som kan innehålla känsligt innehåll.

Därefter aktiverar du dessa inställningar för att kunna återgå till att spela upp videon som du vill se på Twitter, gäng.

7. Se till att blixten är installerad och aktiv

Då kan du också bekräfta vad Flash för Twitter-webbplatsen blockeras inte i Google Chrome. Tricket, klicka hänglåsikonen bredvid URL> Inställningar.

Senare kommer du till inställningssidan för Twitter-webbplatsen. I avsnitt Lov, kontrollera om Flash har aktiverats eller inte.

Om Flash fortfarande säger Blockerakan du ändra det genom att klicka på menyn falla neroch välj sedan Tillåta för att aktivera den. Stäng i så fall och uppdatera Twitter-sida.

8. Rengör den Cache och Småkakor Twitter

Samma som rena cache och småkakor på HP kan du också göra samma sak på webbläsare Google Chrome på datorer och bärbara datorer, men mer specifikt endast för Twitter-webbplatsen.

Tricket, klicka ikon för tre prickar> Inställningar> Sekretess och säkerhet> Webbplatsinställningar> Visa behörigheter och data som lagras på webbplatser> Sök på Twitter> Rensa data.

Efter det är det automatiskt cache och småkakor raderas endast för Twitter-webbplatsen. Det betyder att du kommer att göra om installationen och måste logga in tillbaka till ditt konto.

Så se till att du kommer ihåg det Användarnamn och Lösenord Twitter-konto innan du följer hur du löser varför Twitter inte kan spela den här videon va!

9. Inaktivera AdBlocker och Plugins Andra

Installera och aktivera Annonsblockerare och plugins andra saker som stör Google Chrome är sannolikt också anledningen till att Twitter inte kan spela video.

För att inaktivera det, kopiera och klistra in "chrome: // extensions" på URL-raden högst upp och tryck på Stiga på, då kommer du att omdirigeras till Google Chrome-tilläggssidan.

Här kan du inaktivera AdBlocker genom att skjuta växla som finns i det nedre högra hörnet av varje plugins. Du kan också ta bort det med ett klick på en knapp Ta bort.

10. Ladda ner Twitter-videor Off-line

Det sista steget om alla metoderna ovan inte har fungerat är att prova olika sätt ladda ner Twitter-videor och titta på det online off-line.

På både HP och bärbara datorer är en av de enklaste metoderna ladda ner videor på Twitter utan programvara använder en webbplats med namnet Twitter Video Downloader (//twittervideodownloader.com/).

Sedan, kopiera och klistra in tweet-länken som innehåller videor. Fyll sedan i Klistra in Tweet-URLn här: på Twitter Video Downloader-sidan och klicka på knappen Ladda ner.

Vänta några ögonblick tills den visas länk till ladda ner Twitter-videor till MP4. Då måste du bara ladda ner den för att se den online off-line på din Android, iPhone, PC eller laptop.

Det är några av orsakerna och sätten att övervinna Twitter som inte kan spela video eller upplevelse buffring som du enkelt kan öva på.

ApkVenue använder också helt enkelt den första metoden genom att ändra nätverk för att lösa detta problem. Vad sägs om dig ensam, fungerar det?

Om så är fallet, låt oss skriva ner din erfarenhet i kommentarskolumnen och dela den här artikeln med dina vänner om det är användbart. Lycka till!

Läs också artiklar om Twitter eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found