5 dhikr-applikationer för Android för att ersätta tasbih-armband

Recitation är en av de goda metoderna vi kan göra. För att förenkla dhikr-processen kan du prova dessa 5 zikir android-applikationer, killar

Recitation är en av våra former av dyrkan för att komma ihåg Allah. En form av dhikr är genom att sjunga Allahs namn. Reciteringen av dhikr kan vara i form av meningar thayyibah som radband, tahmidoch takbir.

När människor gör dhikr eller reciterar tasbih brukar folk använda bönpärlor armband med 33 eller 99 pärlor. Men nu behöver du inte köpa ett radbandarmband killar, ladda bara ner appen på din Android-telefon. Här är rekommendationerna 5 tasbih-räkneapplikationer för Android.

  • De 10 bästa böntiderna för Android och PC 2020, dyrka mer smidigt!
  • De 10 bästa och mest kompletta Al Quran-ansökningarna på indonesiska 2020
  • De 10 bästa applikationerna för Imsak-scheman på Android 2020 | Anti Ngaret Sahur!

Här är 5 Tasbih Android-applikationer för att ersätta dina pärlarmband

1. Tasbih

LADDA NER appar

Denna applikation har en enkel radbandskärm. Du kan också aktivera tasbih recitation ljud under dhikr. Förutom bönpärlor qounter Denna applikation innehåller också dagliga böner och en kalender med viktiga islamiska datum.

2. Digital Tasbih-räknare

Denna applikation har en skärm som digital bönpärlor som vi nu möter mycket. Det finns två knappar du kan använda. En för att räkna bönpärlor och en för att återställa.

3. Enkel Tasbih

Denna applikations utseende är väldigt minimalistisk men ser elegant ut. En knapp räcker för att räkna med bönor, det gör det lättare för dig att göra använd den utan att titta HP. Förutom mobiltelefoner kan du också använda den här applikationen på andra enheter som smart klocka.

LADDA NER appar

4. Tasbeeh

Denna ansökan upprätthålls bönpärlor armband som originalet. Det betyder att du inte trycker på knappen utan snarare flyttar den digitala pärlan för att räkna pärlorna. Om du känner dig obekväm kan du också ändra läge genom att trycka på knappen.

5. Tasbih - Dhikr-räknare

Du kan lägga till zikr läsmål du till de 5 kategorier som har tillhandahållits. Från och med meningen i trosbekännelsen, duroodAllahs namn, bokstäver i Koranen och allmän recitation av dhikr.

LADDA NER appar

Där är han killar Jakas rekommendation för 5 dhikr-applikationer för Android för att ersätta tasbih-armband. Tekniska framsteg om de används på rätt sätt är till stor hjälp, varav en är att göra det lättare för oss att tillbe. Förhoppningsvis är detta användbart!

Läs också artiklar om Recitation ansökan eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found