underbar! den här applikationen kan säkerhetskopiera din Android online på några sekunder!

Har du någonsin upplevt dataförlust eftersom din mobiltelefon plötsligt är skadad eller förlorad? Nu finns det en online Phone Back Up-applikation för att lagra din Android-mobiltelefondata online.

Data på din mobiltelefon är det viktigaste du bör ta hand om. Du kan uppleva incidenter av att du inte bär på dig, till exempel att din mobiltelefon blir stulen eller plötsligt är mobiltelefonen du använder helt död och oanvändbar. I själva verket behöver du viktiga data, t.ex. dina arbetsklientkontakter.

Så för att förhindra detta är säkerhetskopiering en skyldighet som alla måste göra. Det finns många sätt att säkerhetskopiera data på din mobiltelefon. Prova den här säkerhetskopieringsappen online.

  • Hur man knackar på pojkvänens mobiltelefon utan att bli fast och 100% fungerar
  • Det är väldigt enkelt, så här styr du en dator via mobiltelefon
  • 8 bästa GRATIS molnlagringsapplikationer för att expandera smartphone-lagring

Telefonbackup: Bästa Android-applikationen för säkerhetskopiering online

Innan du säkerhetskopierar dina data på din mobiltelefon måste du först ladda ner programmet Säkerhetskopiera telefon under detta.

Apps Utilities androidbackup LADDA NER

ssssstt ... det visar sig att telefonens säkerhetskopiering också kan användas för att knacka på, du vet!

VISA ARTIKLAR

Här är en handledning Säkerhetskopiera din mobil online med Säkerhetskopiera telefon

  • Registrera först ditt konto på Säkerhetskopiera telefon. ApkVenue rekommenderar att du registrerar ditt konto med GMail för att göra nästa steg enklare.

  • Välj sedan menyn SÄKERHETSKOPIERA OCH ÅTERSTÄLL för att starta säkerhetskopieringen från din mobiltelefon så att du kan komma åt den när som helst.

  • För det tredje, glöm inte att aktivera det Automatisk säkerhetskopiering att alltid uppdatera data på din mobiltelefon och även aktivera den Automatisk återställning för att säkerhetskopiera applikationsdata från ditt Google-konto.

  • För det fjärde, gå tillbaka till huvudmenyn Säkerhetskopiera telefonoch välj sedan menyn Visa din säkerhetskopia för att kontrollera om data på din mobiltelefon har säkerhetskopierats.

  • För det femte kommer du att bli ombedd att öppna ditt ** Telefonbackup ** -konto i en webbläsare. Välj den webbläsare du vill använda för att komma åt dina data online. Åh ja, du kan också se data som har säkerhetskopierats via en PC / Laptop.

  • För det sjätte, vänligen öppna dina säkerhetskopierade data online. Säkerhetskopiera telefon kan lagra all din data inklusive whatsapp-meddelanden, SMS och samtalsregister, till foton lagrade i ditt galleri.

Så här säkerhetskopierar du din Android-mobiltelefon online med appen Telefonbackup. Mycket lätt, eller hur? Nu behöver du inte vara rädd för att förlora dina viktiga data i en nödsituation. Nu kan du komma åt data på din mobiltelefon när som helst och var som helst. Dela och kommentera den här artikeln så att dina andra vänner också kan säkerhetskopiera deras data.