De 10 bästa färgapparna på Android för vuxna

Färgning är en av de effektiva aktiviteterna för att lindra stress. Här är de 10 bästa färgapparna på Android för vuxna.

När du växer upp kommer du säkert att se att livets bördor blir tyngre. Varje dag som är tät med olika aktiviteter kan göra sinnet oklart och till och med orsaka stress. För att bli av med det kan du göra olika aktiviteter som färgning.

Färgläggning är nu lätt för dig att göra på din Android-smartphone. Vuxen målarbok träffar kan vara en kraftfull stressavlastande lösning. Här rekommenderar ApkVenue det 10 bästa färgappar på Android för vuxna. Kom igen, prova!

  • Vill du bli Photoshop-mästare? Använd denna färgskannergadget!
  • Var inte panik, så här fixar du den röda färgen på Samsung Galaxy S8
  • Hur man gör en färgstark status på Facebook för att vara modern!

10 färgapplikationer för vuxna på Android-smartphones

1. App Labs-spel

App Labs-spel är en utvecklare som tillhandahåller olika färgapplikationer på Android, som du kan ladda ner gratis. Denna utvecklare tillhandahåller olika målarboksteman som sträcker sig från växter, djur, familj och fantasi.

2. Målarbok för vuxna

Utvecklat av Color Park, är denna färgapplikation för vuxna perfekt för dig att använda när du kopplar av. Vuxens målarbok ger en mängd olika illustrationer, såsom mandalaer, djur och växter. Det finns också olika färgpaletter som du kan använda för att vara kreativa.

3. Colorfly: färgspel

Colorfly: färgspel är en av de bästa färgapparna som utvecklats av Free Coloring Games. Vad som är annorlunda är att färgkatalogen är mångsidig och alltid uppdaterad. För de av er som vill vara mer kreativa finns det också flera illustrationer som kan köpas i applikationen.

4. Colorfy målarbok gratis

Jag var så vacker, ansökan Colorfy aldrig tilldelats årets bästa app 2016 av Google i kategorin vackraste. Förutom att kunna vara kreativ med vänner och familj kan du dela det arbete du gör på Pinterest och Instagram.

5. Målarbok 2017

Målarbok 2017 presenterar en mängd nya illustrationer som du kan skapa och naturligtvis ladda ner gratis. Tyvärr kräver denna färgapplikation för vuxna som utvecklats av Coloring Games Free att du sparar ditt arbete på Google Drive.

6. Colorfit

Precis som App Labs Games, utvecklare Colorfit ger en färgapplikation på Android som barn, vuxna och familjer kan njuta av. Colorfit kommer med olika teman, som djur, växter, mandalor, sagor och till och med prinsessor.

7. ColorMe

Förutom att kunna ladda ner det gratis, en färgapplikation på Android ColorMe ger mer än 100 målarbok med olika teman som växter, djur, zodiaken och så vidare. Dessutom är denna färgapp också irriterande utan reklam.

8. Färg

Den bästa färgapplikationen Färg ger dig friheten att välja ett illustrationstema som du vill färga. Den här applikationen har ganska enkla kontroller och ger 11 teman med stöd för mer än 500 bilder och mönster som du kan arbeta med.

9. Gratis målarbok för vuxna

Med ett enkelt utseende, Gratis målarbok för vuxna ger dig en färgupplevelse med enkla kontroller. Även om det kan laddas ner gratis kommer det att finnas några annonser i appen som inte är så irriterande.

10. InColor målarbok

InColor målarbok kan sägas ha fantastisk prestanda jämfört med andra applikationer för färgning av vuxna. Med stöd för dagliga uppdateringar stöder denna applikation också Google Drive-synkronisering, graderingar och pipettverktyg så att du kan skapa din egen färg.

Det är tio färgapplikationer för vuxna på Android-smartphones. Förutom att lindra stress är denna applikation lämplig för dig att använda med vänner eller familj. Intresserad av att prova en av de bästa färgämnena ovan? Glöm inte dela med sig din upplevelse i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.