5 fotoredigeringsprogram för att krympa magen på Android- och iPhone-telefoner

Hur man gör en smal kropp med fotoredigeringsapplikationer på Android-telefoner och iPhones.

Nyligen selfie och wefie har blivit en del av livsstilen.

Men ofta känner vi oss missnöjda med resultaten av selfie- eller wefie-foton eftersom vårt utseende ser mindre ut som optimalt, till exempel en utspänd mage.

För att övervinna missnöjet med en utsträckt mage delar ApkVenue den här gången hur man krymper magen på en mobiltelefon med hjälp av följande fotoredigeringsprogram.

Fotoredigeringsprogram för att krympa magen på HP

Fotoredigeringsapplikationer är verkligen utspridda i Google Play Store och AppStore. Men av de många tillgängliga applikationerna finns det några fotoredigeringsprogram som är unika.

Det här är 5 fotoredigeringsappar som du kan använda för att smala ner eller krympa magen.

1. Kroppsredaktör

Kroppsredaktör du kan få det på Google PlayStore. Denna applikation kan göra att magen blir mindre eller tunnare och högre så att du kan se ut som en modell.

Var på utställning för att få din kropp att se smalare ut med den här appen. Först är auto smal. Auto Slim redigerar automatiskt dina foton

För det andra finns det ett manuellt läge där du kan justera din egen höjd efter önskemål. När fotot har redigerats kan du se ditt utseende före eller innan och efter eller efter. I Google PlayStore har denna applikation fått 4,6.

2. Mager kamera

Apple Store-användare kan få ett coolt utseende med Mager kamera.

Släpptes 2009, kan denna app göra din kropp högre och smalare i bilder. Med Skinny Camera kan du se din vikt minskas med 4 9 kg.

Hur man krymper magen med denna applikation är också mycket lätt. Du kan välja normalt systemläge och sedan magert läge. Tyvärr kan denna applikation inte laddas ner gratis. Du måste betala IDR 12 tusen för att ladda ner Skinny Camera.

3. MeituPic

För Android-användare kan du krympa magen med en fotoredigeringsapplikation, MeituPic.

MeituPic kan redigera magen så att den ser tunnare ut. Bortsett från det kan den här fotoredigeringsprogrammet också ta bort fläckar och rynkor i ansiktet och få ögonen att se mer attraktiva ut.

Det finns också en högre funktion som kan göra kroppen högre. Denna applikation har laddats ner mer än 300 miljoner på Google PlayStore och Apple Store.

4. Vår

Nedladdad av mer än 4 miljoner Android-användare i 217 länder kan den här fotoredigeringsappen få dig att se naturligt smalare ut.

Vår Det ger tre alternativ, får dig att se smalare ut på foton, högre och ändra storlek på ditt ansikte.

För att krympa magen med fotoredigeringsprogrammet Spring, klicka på ansiktsbilden på höger sida av skärmen och placera bröstvårtan runt ansiktet så att ditt ansikte inte blir smalare när du krymper magen i det här alternativet.

Därefter skjuter du vänster- och högerpilarna för att krympa magen som du vill.

5. RetouchMe

Slutligen finns det applikationer RetouchMe som ändrar ditt skott så att det ser ut som en modell på nolltid.

Program som har laddats ner mer än 15 miljoner användare detta kan hjälpa dig att få det perfekta ansiktet och kroppen.

Bilderna som ReTouchMe erbjuder inkluderar en smal midja, platt mage, stram och elastisk rygg, smala armar, ökar muskelmassan och tät hud utan fettveck.

Så här krymper du magen genom att använda ett fotoredigeringsprogram. Du kan välja vilken applikation du vill. Förhoppningsvis användbart och försök!

Läs också artiklar om Fotoredigeringsprogram eller andra intressanta artiklar från Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found