7 av de bästa jokerskådespelarna genom tiderna, vem har flest skådespelare?

Har du tittat på Joker-filmen? Den här gången kommer Jaka att jämföra skådespelarna som har spelat Jokern, från Cesar Romero till Joaquin Phonenix!

Vem tror du skurk den bästa superhjälten någonsin? Jaka är säker på att många av er kommer att nämna namn Joker.

Nemesis från Batman är verkligen mycket populär och har många fans. Inget fel med många skådespelare som har spelat clownkaraktären.

Därför kommer den här gången ApkVenue att ge dig en rankinglista den bästa Joker-skådespelaren genom tiderna, från Cesar Romero till Joaquin Phoneix!

Bästa skådespelare i Jokern

Som ni vet kommer Joker att ha sin första solofilm som börjar sändas i Indonesien den 2 oktober 2019.

Filmen kommer att spelas av kända skådespelare Joaquin Phoneix och regisserad av Todd Phillips.

Tidigare har Jokers karaktär spelat många kända skådespelare. Men vem som är bäst i att spela agent för kaos de?

Den här gången ger ApkVenue dig en lista över de bästa Joker-karaktärerna i JalanTikus-versionen!

7. Jared Leto (självmordsgrupp)

Fotokälla: Metro

Kontrovers uppstod när Jared Leto utnämnd till att spela Jokern i filmen Självmordsgrupp. Jokerfiguren i den här filmen skiljer sig helt från de andra versionerna av Joker.

Den tatuerade jokern och bär örhängen har orsakat en våg av protester från fans. Letos eget skådespel ansågs vara mindre än optimalt.

Faktum är att Leto har gjort sitt bästa för att leva upp till Jokers roll. Han agerar ofta konstigt under filmprocessen, som att föra en död gris till sitt bord.

I filmen är han också inblandad i en ganska tjock kärleksaffär med Harley Quinn. I den komiska versionen bryr sig Jokern aldrig riktigt om Harley.

Av olika skäl beslutade Jaka att placera Leto på sjunde plats.

6. Cameron Monaghan (Gotham)

Fotokälla: TV Insider

Du tittar på tv-serier Gotham? Om så är fallet är du säkert inte främmande för Joker-karaktären som spelas av Cameron Monaghan.

Som en serie som berättar om Bruce Waynes liv innan han blev Batman tog det fem säsonger för Jokers utseende.

Jokern i denna serie tar en hel del referenser från serietidningen. Enligt Jaka kunde Monaghans eget skådespel inte lämna intryck på publiken.

5. Cesar Romero (Batman 1966)

Fotokälla: Imgur

Cesar Romero spelade Jokern i Batmans tv-serie från 1966 till 1968. Romero spelade också karaktären i filmen Läderlappen som släpptes 1966.

Romero kan visa en barnslig natur när han spelar denna karaktär. Vissa tycker att Romeros version av Jokern är för dum, konstig och för tecknad.

Ändå har han lämnat mycket arv om hur man spelar Joker. Han är också den som sätter standarden för hur Jokers galna skratt låter.

Intressant faktum, Romero vägrar att raka sin mustasch. Slutligen besättningen smink bestämde mig för att lagra det ur sikte.

4.Jack Nicholson (Batman 1989)

Fotokälla: WhatCulture

Under regissörens ledning Tim Burton, en senior skådespelare Jack Nicholson kunna skildra karaktären av Jokern väl i Michael Keatons Batman-film som släpptes 1989.

Nicholsons version av Jokern tog mycket av sin inspiration från serier The Killing Joke av Alan Moore.

Därför kommer vi att se scenen för Nicholson att vara nedsänkt i den kemiska lösningen som förvandlade honom.

Innan han föll var Joker en man som hette Jack Napier. Efter byte blir han en sadistisk och läskig karaktär.

Hennes galna smink och skådespel är en så perfekt kombination att Nicholson's Joker anses vara en av de bästa.

Att spela jokern är en av de bästa föreställningarna från Nicholson under hela sin karriär inom filmvärlden.

Nummer 3, 2 och 1. . .

3. Mark Hamilton (Batman: The Animated Series)

Fotokälla: CinemaBlend

Joker visas ofta i TV-serier eller Batman-spel. En av de mest legendariska var dock den vars röst fylldes av Mark Hamilton, skådespelaren Luke Skywalker i Star Wars.

Han uttryckte Jokern på Batman: The Animated Series som sändes med början 1992. Dessutom uttryckte Hamilton också Jokern i olika andra medier, inklusive Batman-spelet.

Med Hamilton kommer vi att se den animerade versionen av Jokern se lika hemsk ut som versionen av Jokern live-action. Han kan också visa roliga skämt som låter satiriska.

Trots att han aldrig dykt upp fysiskt kunde Hamilton sprida skräck med sin skarpa och listiga röst.

2. Joaquin Phoenix (Joker)

Fotokälla: YouTube

Visas för närvarande i teatrar. Joker version Joaquin Phoneix fans har väntat på länge. När allt kommer omkring är detta en film fristående först Jokern.

Vi kan se hur en Arthur Fleck måste lida på grund av miljöpåverkan.

Arthur arbetade som en hyrd clown och odlade en karriär som en ståuppkomiker. Älskling, ingen av hennes karriärer har verkligen varit framgångsrik,

Som kandidat För Oscar-troféer var Phoenix skådespelare extraordinärt och kunde ge en annan känsla jämfört med de andra skådespelarna.

1. Heath Ledger (The Dark Knight)

Fotokälla: Newsarama

Även om Joaquin Phoneix skådespel är mycket imponerande, enligt Jaka, är den bästa Joker-skådespelaren fortfarande sen Heath Ledger på film The Dark Knight av Christopher Nolan.

Som ni vet betraktas The Dark Knight ofta som den bästa superhjältefilmen genom tiderna. En av anledningarna är på grund av Ledgers agerande som jokern.

Ledger var Nolans direkta val, även om han hade fått hån för att Ledger inte var en superhjältefan. Tydligen var Nolans beslut rätt att rekrytera honom.

Ledgers engagemang spelar inte spel för att komma djupare in i Jokers karaktär. Han låste sig en gång i ett hotellrum i en månad för att finslipa sin röst.

Som ett resultat ser vi Jokern som plötsligt verkar testa moral i Gotham-samhället. Det har inget annat syfte än att se världen brinna.

Tyvärr såg Ledger aldrig The Dark Knight på grund av en överdos av sömntabletter. Han hade inte chansen att ta emot Oscar som han vann tack vare sin spektakulära prestation.

Det är listan den bästa Joker-karaktären genom tiderna JalanTikus-versionen. Jaka överväger skådespelarens prestanda i filmen och hur den påverkar publiken.

Ändå, enligt Jaka, har varje skådespelare gett sitt bästa för att skildra den legendariska karaktären.

Vem är din favoritskådespelare som spelar Joker, gäng? Skriv i kommentarerna, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found