Hur man gör ett foto som knivhuggits av ett goblin-svärd säkert och enkelt!

Vill du följa nuet på sociala medier med ett foto av Goblin-svärdet? Inget behov av att vara komplicerat. Kom igen, gör bilder som stickas av Goblin-svärd enkelt och säkert!

Om du aktivt använder Facebook, Path eller Instagram, så ser du säkert på senare tid ofta foton av personer som är knivhuggna med svärd, eller hur? Väl, fototrenden spetsad av Goblin-svärdet detta är verkligen mycket upptagen på sociala medier. Har du gjort det än?

För att vara uppdaterad, låt oss delta i Goblin fotoredigering! Vet du inte hur? Koppla av, Rat Way kommer att ge dig enkelt sätt att redigera foton knivhuggen av Goblins svärd säkert utan skadlig kod!

  • Enkla sätt att redigera Upin Ipin Head-foton på Android
  • Hur man gör Coldplay videoklipp upp och upp foton på en Android-smartphone
  • 35 Senaste fotoredigeringsprogrammen 2016

Det roliga med Goblin Photo Editing

För information är detta Goblin-svärd hämtat från ett koreanskt drama med titeln Vättar som har varit upptagen med att prata nyligen. Detta foto kan göras med hjälp av en fotoredigeringsapplikation Meitu.

Hur man gör Goblin-foton med Meitu

Följ följande steg För att göra ett Goblin-foto med mig, ja:

  • Ladda ner och installera Meitu-applikationen.
Meitu Browser Apps, Inc. LADDA NER
  • Öppna Meitu-applikationen välj foto den du vill redigera så att den verkar knivhuggad av Goblin-svärdet.
  • Glidande tills du hittar fliken Klistermärke. Gå sedan in Klistermärke Shop och ladda ner klistermärke Goblin svärd. Åh ja, det finns många andra klistermärken som du kan använda på Meitu, inte bara Goblin-svärdet.
  • Använd bara och sätt in svärdklistermärket i ditt foto.

Om det känns lämpligt, klicka bara Spara dela. Och börja dela foton av ditt nuvarande Goblin-svärd på sociala medier. Riktigt enkelt, eller hur?

Säkra sätt att använda Meitu

Nyligen cirkulerade nyheter om Meitu fotoredigeringsprogram som stjäl användardata. Är du rädd dina uppgifter stulits Meitu? Om så är fallet, gör följande för att förhindra att Meitu stjäl dina data:

VISA ARTIKLAR
  • Gå in i menyn inställningar på din Android välj Appar.
  • Nästa sökning efter Meitu-applikationen. I Meitu Application Manager, ändra behörigheterna. Ta bort behörigheter för åtkomst till telefon och lagring när du är redo att redigera Goblin-foton.

Således kommer Meitu inte att ha tillgång till att stjäla data på din smartphone. Enkelt och säkert inte hur man gör ett foto av en Goblin på Android?

Lycka till!

Läs också artiklar om fotoredigering eller andra artiklar från Epi Kusnara.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found