hur man senast sett (senast sett) i wa ändras inte

Vill du hålla dig borta från människor medan du är på WhatsApp? Du kan använda den här metoden så att WA sågs senast igår utan en applikation, garanterad framgång!

Som en ansökan chatt mest populära, massor av knep som folk faktiskt vill kunna göra på WhatsApp.

Ett av de knep som de flesta vill veta är hur man gör WA senast igår utan applikation, så att det blir ännu mer gratis när spökande människor och liknande.

Försöker överbrygga detta, ApkVenue ger dig roliga WhatsApp-knep relaterade till senast sedd. Ja, ApkVenue kommer att dela hur man gör senast sedd falska på WhatsApp enkelt.

Hur man gör en falsk senast sett på WhatsApp

Funktioner senast sedd tillåta andra att ta reda på när du senast var aktiv eller öppna WhatsApp.

Med andra ord den person som skickade meddelandet i förväg senast sedd och du har inte svarat ännu kommer att tro att du är arrogant eller ignorerar meddelandet.

Det kan faktiskt lösas genom att [stänga av funktionen senast sedd de. Vissa situationer kräver emellertid ibland att vi håller det aktiverat, till exempel när vi får en flickvän eller en förälder.

Ta det lugnt, du kan överlista det genom att göra en beskrivning senast sedd falsk. Behövs inte rot smartphone måste du bara följa steg för steg som ApkVenue kommer att diskutera nedan.

Hur man gör WA senast sett igår utan ansökan

Status senast sedd den officiella versionen av WhatsApp-applikationen kan inte ändras, du kan bara stänga av den om du inte vill att andra ska se den.

Stäng av status senast sedd WhatsApp-applikationen betyder också att du inte kommer att kunna se statusen senast sedd från andra människor görs detta för att tillämpa principen om rättvisa.

Lyckligtvis kan du fortfarande göra det senast sett på WA med hjälp av en av de bästa WhatsApp Mod-applikationerna, nämligen GBWhatsApp.

Genom att använda GBWhatsApp, status senast sedd Du kan ändras efter behag och du kan fortfarande se statusen senast sedd andra människor.

Här är stegen som du måste följa som en serie sätt så att WA sågs senast igår.

  • Steg 1 - Installera GBWhatsApp-applikationen på den smartphone du använder. För dig som inte har det här programmet kan du ladda ner det direkt via länk under detta.
GBWhatsapp Sociala och meddelandeprogram LADDA NER
  • Steg 2 - Om installationen är klar, gör det kontosynkronisering WhatsApp dig på GBWhatsApp-applikationen.

  • Steg 3 - Öppna GBWhatsApp-applikationen igen och välj sedan tre prickar ikon den längst upp till höger.

  • Steg 4 - Fortsätt genom att välja menyn Integritet.
  • Steg 5 - Välj ett alternativ Dölj onlinestatus av de många tillgängliga alternativen.
  • Steg 6 - Status senast sedd Du kommer automatiskt att visa senaste gången när du aktiverade alternativet Dölj onlinestatus. Så även om du aktivt öppnar WhatsApp, funktioner senast sedd du kommer att fortsätta visa den tiden.

Med webbplatsen aktiv dölja onlinestatus Du kommer att vara mer flexibel när du använder denna chattapplikation utan att behöva vara rädd för att bli fäst.

Förutom det sätt som det senast sett på WA inte förändras finns det fortfarande många andra intressanta funktioner som du kan använda med GBWhatsApp-applikationen.

Hur man använder GBWhatsApp är också ganska enkelt eftersom gränssnittet för denna applikation har gjorts helt enkelt så att nya användare omedelbart kan bekanta sig med dess olika intressanta funktioner.

På grund av statusen senast sedd Din WhatsApp kommer att fortsätta att se ut så här, glöm inte att inaktivera och återaktivera den här metoden så att personen som skickar inlägg till dig inte är alltför misstänksam.

Sätt att beställa senast sedd WA ser ut som det kommer att ta lång tid att återvända tillåterställa datum senast sedd dig efter att du inaktiverar funktionen dölj min online-status.

Det är enkelt sätt att göra falska senast sett på WhatsApp. Nu kan du vara fri uppkopplad WhatsApp när som helst utan rädsla för att fångas av andra människor på grund av status senast sedd förfalska dig.

Detta trick kan göras på alla typer av Android-telefoner, så länge du fortfarande kan använda GBWhatsApp-applikationen som ApkVenue som används i förklaringen till den här artikeln.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången vara användbar för er alla, och vi ses igen i nästa intressanta artiklar. Lycka till!

Läs också artiklar om Android eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.