Fem säkerhetsapplikationer på Android som kan ta bilder av tjuven

En av säkerhetsapplikationerna som kan utveckla fototjuvar. Många utvecklare skapar en applikation så att användarna kan använda den

Dagens Android-smartphone har blivit en grundläggande nödvändighet. Därför skapar många utvecklare en applikation så att användarna är bekväma när de använder den.

En av säkerhetsapplikationerna som kan ta bilder av en tjuv som utvecklas är en säkerhetsapplikation på en Android-smartphone.

Det stämmer, genom den här artikeln kommer ApkVenue att tillhandahålla några elektriska Android-säkerhetsapplikationer från oseriösa tjuvar. Är du redo att installera applikationerna nedan?

  • Installera inte gratisappar slarvigt, här är de fyra farorna!
  • Enkla sätt att skilja äkta vs falska appar på Android
  • Det här är farorna som lurar om du laddar ner applikationer på någon webbplats

5 säkerhetsapplikationer på Android som kan vara tjuvfoton på Android

Innan du går in i listan över säkerhetsapplikationer eller säkerhet som finns nedan finns det redan användare som använder säkerhetsapplikationer som kan ta bilder av tjuvar på din Android-smartphone.

Ansökan lyckades ta ett foto av en tjuv som stal sin Android-smartphone. Offret laddade sedan upp det på Twitter.

Därför, innan det inträffar en obehaglig incident som fallet ovan, är det bättre att du redan har gjort det börja ladda ner den här applikationen för att göra ditt Android-säkerhetssystem ännu bättre.

1. Dolda ögon

Den första säkerhetsapplikationen som ApkVenue tillhandahåller heter Hidden Eye. Denna applikation kan ta bilder av objekt om något går fel och låsa upp lösenordet som du har ställt in.

I själva verket är denna applikation också kapabel aktivera larmet Om någon med skadlig uppsåt vill stjäla din smartphone anger du fel lösenord mer än tre gånger. Häftigt, eller hur?

Ladda ner säkerhetsappen Hidden Eye

Midas Ensemble Technologies produktivitetsappar DOWNLOAD

2. Tredje ögat

Dessutom är Android-säkerhetsapplikationen som du kan använda Tredje ögat. Ja, den här applikationen tar ett foto när någon felaktigt anger en kod i form av en PIN-kod, ett mönster eller ett lösenord.

Bortsett från det är en annan funktion att du får ett meddelande om att din Android-smartphone är det har öppnats med våld, i betydelsen av ett fel vid upplåsning av skärmen. Är det inte intressant?

Ladda ner säkerhetsapplikationen Third Eye

3. CrookCatcher

Förutom de två applikationerna ovan finns det fortfarande andra Android-applikationer som du kan använda för att öka säkerheten för din Android-telefon. En av dem heter CrookCatcher. Appen körs när någon försöker tvinga låsa upp dig.

Då tar den här appen också en bild av inkräktaren som har försökt tvinga den att låsa upp smarttelefonens skärm. Sedan skickas fotot till det e-postmeddelande du registrerade tillsammans med platsen för smarttelefonen.

Ladda ner säkerhetsappen CrookCatcher

4. Låsur

Andra applikationer som kan öka din säkerhet är Låsur. Denna applikation kommer att låta dig veta var tjuven är och hur personen som stal din smartphone såg ut.

Denna säkerhetsapp gör din Android-smartphone bara blir säkrare. Data från tjuvar som försöker öppna din smartphone skickas via e-post. Så det kommer att göra det lättare för dig att hitta mobiltelefonen och tjuven, eller hur?

Ladda ner Lockwatch-säkerhetsappen

BlokeTech-produktivitetsappar LADDA NER

5. Prey Anti Stöld

Vill du förhindra att din smartphone nås olagligt eller utan tillstånd? Enkelt, du använder bara den Android-säkerhetsapplikation som heter Prey Anti Theft. Nåväl, så är din säkerhetsnivå garanterat högre.

Hur bra är det här programmet? Den här appen fungerar på alla större operativsystem, så att du kommer att kunna spåra dina mobiltelefonåtgärder någonstans. Faktum är att funktionen också ger dig detaljerade foton när du vill försöka låsa upp lösenordet från smarttelefonens skärm.

Ladda ner säkerhetsapplikationen Prey Anti Theft

Apps Utilities Prey Project DOWNLOAD

Det är 5 säkerhetsapplikationer som kan ta foton av tjuvar när din mobiltelefon eller smartphone är stulen. Förhoppningsvis med publiceringen av den här artikeln kan du vara mer vaksam om din Android-smartphone. Dela med sig din åsikt bro!