titta på drama the untamed (2019) sub indo

Intresserad av att se den stänkande kampsporten som är typisk för Wuxia? Kom igen, titta på drama The Untamed (2019) hela avsnittet med indonesiska undertexter!

Sedan Suhartos tid som president har Kina fastlandet verkligen varit känt för sin kampsporthistoria Wuxia, gäng.

Från serie Eagle Archer Swordsman upp till filmen Crouching Tiger, Hidden Dragon och Kung Fu Panda från Dreamworks, ingen generation är skild från genre wuxia.

Nåväl, nu finns det en ny serie som också höjs genre wuxia insvept med en berättelse om sann vänskap i Det otämnda som bara sändes i mitten av året.

För er som redan är nyfikna på den fantastiska silat-action som har blivit distinkt genre wuxia, läs följande synopsis som ApkVenue har förberett för dig!

Synopsis Drama The Untamed

Det sägs att krigsvärlden på en gång styrdes av klanen Wen som också dominerar de andra fyra klaner, klaner Lan, Jiang, Nieoch Jin.

Från klanen Lan, vi träffas med Lan Wang Ji (Wang Yibo), en ung fighter som har mycket höga förmågor och har smeknamnet Hanguang-juni.

Med sin seriösa och eleganta personlighet och sitt rena samvete används Wang Ji ofta som en förebild av andra unga krigare.

Detta står i skarp kontrast till kampens kampsport Jiang, Wei Wuxian (Sean Xiao), som använder dödselementet som en energikälla för sin kampsportmakt.

Trots att den joviala Wuxian hade en helt motsatt personlighet mot Wang Ji, blev de två nära vänner.

I sitt äventyr upptäcker Wang Ji och Wuxian klanledarens onda plan Wen som kan förstöra världen.

Tyvärr gjorde upptäckten av dem två klanmedlemmar Wen de oskyldiga hatas också och Wuxian tappade livet för att skydda dem.

Wuxians död fick Wang Ji att falla i depression innan Wuxian plötsligt reinkarnerade 16 år senare.

Återigen är Wuxian och Wang Ji tillbaka på ett äventyr för att hitta sanningen bakom konflikten som tog Wuxians liv för 16 år sedan.

Intressanta fakta om det otämnda dramat

När den sändes första gången i juni förra året Det otämnda blev omedelbart ett mycket populärt drama tack vare dess kvalitet.

Utöver det, Det otämnda också full av några intressanta fakta framför och bakom kulisserna som ApkVenue kommer att diskutera här!

  • Det otämnda är en anpassning live action från den animerade serien donghuaMo Dao Zu Shi som också är anpassad från romanen med samma namn.

  • Båda anpassningarna är producerade av Tencent, ett kinesiskt konglomeratföretag som har varit inblandat i flera skandaler.

  • Sean Xiao, en av huvudpersonerna i detta drama, är medlem i ett populärt pojkeband X Nio bildad av samarbete Tencent och koreanska företag, SM Entertainment.

  • Wang Yibo, den andra huvudpersonen, också medlem i boybandet UNIQ bildad av samarbete Yuenhua Entertainment från Kina och YG Entertainment från Korea.

  • På grund av att hon har en bakgrund som sångare, Sean Xio och Wang Yibo sjunga några till ljudspår detta drama, inklusive en duettlåt Ohämmad.

  • Drama Det otämnda ganska unikt eftersom det bara fokuserar på vänskapen mellan de två huvudpersonerna, var och en inte har en partner som de flesta dramaer.

Nonton Drama The Untamed (2019)

InformationDet otämnda
Betyg8.8 (IMDb.com)
Varaktighet45 minuter
GenreWuxia


Drama

Antal avsnitt50 avsnitt
Utgivningsdatum27 juni - 20 augusti 2019
DirektörZheng Weiwen, Chen Jialin
SpelareSean Xiao


Wang Yibo

Tja, för de av er som redan är nyfikna på historien om sann vänskap i denna krigsvärld kan du titta på drama Otämnda (2019) via länken nedan, gäng!

>>> Titta på Drama The Untamed (2019) Indonesiska undertexter <<<

Tillsammans med en remake av ett ikoniskt romantikdrama Meteor Garden släpptes förra året har populariteten för kinesiska drama börjat skjuta i höjden de senaste åren, gäng!

Naturligtvis med hög produktionskvalitet och starka kulturella nyanser Det otämnda kan användas som ett alternativ för visning för dig som är uttråkad av koreanska dramaer.

Vad tycker du om detta drama? Har du några andra kinesiska drama-rekommendationer? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Fikri Harish