7 av de bästa sorgliga romantiska filmerna som tårar

Letar du efter en film som kan göra dig glad och ledsen samtidigt? Försök, låt oss titta på följande romantiska sorgliga film Jakas rekommendation!

En av fördelarna med filmer är att vi kan anpassa filmerna vi ser till vårt humör. Å andra sidan har filmer också en stor andel i rörande känslor.

Till exempel när vi är ledsna. Vi har två val, nämligen att titta på en komedifilm för att glömma att vara ledsen ett ögonblick eller ens titta på den sorgliga romantiska filmer så att vi kan gråta av lättnad.

Om du letar efter en romantisk film som inte är kliché och får dig att gråta, har ApkVenue flera rekommendationer bästa sorgliga romantiska filmer från alla hörn av världen.

7 av de bästa sorgliga romantiska filmerna som ger tårar

Inte bara från Hollywood kommer ApkVenue istället att fokusera mer på att granska de bästa sorgliga romantiska filmerna från olika länder, varav en är Indonesien, gäng.

Istället för att överväga ditt öde som singel på lördagskvällen är det bättre att skriva ner filmtitlarna nedan så att du inte har en hård lördagskväll. Kolla in det!

1. Anteckningsboken (2004)

När vi pratar om de bästa sorgliga romantiska filmerna finns det en Hollywood-filmtitel som säkert kommer att komma ihåg hos många människor. Vad mer om inte Anteckningsboken?

En film anpassad från en arbetsroman Nicholas Sparks Denna översikt berättar om kärlek som hindras av föräldrars välsignelse.

Lidande slutar inte där. Allie en äldre person har Alzheimers sjukdom som gör att han inte kan komma ihåg Noah, hennes egen man.

Beväpnad med en anteckningsbok läser Noah sin kärlekshistoria varje dag i hopp om att Allie en dag kommer att komma ihåg det.

TitelAnteckningsboken
leva25 juni 2004
Varaktighet2 timmar 3 minuter
DirektörNick Cassavetes
KastaGena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams
GenreDrama, romantik
Betyg53% (RottenTomatoes.com)


7.8/10 (IMDb.com)

2. Jag ger min första kärlek till dig (2009)

Från USA flyttar vi till Japan, gäng. Japan har dock massor av sorgliga romantiska filmer Jag ger min första kärlek till dig är Jakas favoritfilm.

Berätta en historia om Takuma, en 8-årig pojke som har hjärtsjukdom. Det förutspås att han inte fyller 20 år på grund av sjukdomen.

Å andra sidan var Takuma vänlig med Mayu, dottern till hennes hjärtläkare. Deras vänskap växte till kärlek. Takuma lovade att gifta sig med Mayu när han var 20 år gammal.

När han var tonåring försökte Takuma, som insåg att han inte skulle vara lång, få Mayu att hålla sig borta från honom. Han ville inte se Mayu gråta över hennes död.

Mayu, som lovade att vara trogen att följa med Takuma fram till slutet av sitt liv, kunde inte acceptera Takumas beslut. Slut Den här filmen får dig garanterat att gråta, gäng.

TitelI Give My First Love to You (Boku No Hatsukoi o Kimi Ni Sasagu)
leva24 oktober 2009
Varaktighet2 timmar 2 minuter
DirektörTakehiko Shinjo
KastaMao Inoue, Masaki Okada, Natsuki Harada
GenreDrama, romantik
Betyg95% (AsianWiki.com)


7.2/10 (IMDb.com)

3.Kuch Kuch Hota Hai (1998)

Något hände det kännetecknas faktiskt av glada danser och låtar som är typiska för indiska filmer. Men bakom det är Shah Rukh Khans film inte så kul som du kanske tror.

Denna romantiska sorgliga indiska film berättar historien om en kärlekstriangel mellan Rahul, Tinaoch Anjali. Först är Rahul mycket nära vänner med den tomboyish Anjali.

Den vackra Tina fångar sedan Rahuls uppmärksamhet. Å andra sidan har Anjali också känslor för Rahul.

Lång historia kort, Rahul gifte sig äntligen med Tina. Inte långt efter att ha fött frukten av deras kärlek Anjali, Dog Tina.

Innan hon gick bort skrev Tina flera brev som Anjali kommer att få på sin födelsedag. På sin åttonde födelsedag fick Anjali ett specialbrev.

Tina ber Anjali att återförena sin far, Rahul, med sin bästa vän och första kärlek, Anjali. Wow, riktigt komplicerat, gäng?

TitelKuch Kuch Hota Hai (Something ... Something Happens)
leva16 oktober 1998
Varaktighet2 timmar 57 minuter
DirektörKaran Johar
KastaShah Rukh Khan, Kajol, Rani Mukerji
GenreKomedi, Drama, Musikal
Betyg92% (RottenTomatoes.com)


7.6/10 (IMDb.com)

4. Heart (2006)

Inte bara utomlands kan göra romantiska och sorgliga filmer. Filma Hjärta som katapulterade namnet Acha Septriasa och Irwansyah det här är också sorgligt, vet du.

Historien liknar Kuch Kuch Hota Hai. Temat för en kärlekstriangel mellan Farel, Rachel Tomboyen också Luna, vacker flicka som är feminin.

Farel, som har varit vän sedan barndomen med Rachel, blir kär i Luna vid första anblicken. Farel ber Rachel att hjälpa honom att vinna Lunas hjärta.

Rachel, som faktiskt blir kär i Farel, försöker hjälpa sin vän. Förhållandet mellan Farel och Luna växer närmare, medan Rachel och Farel blir ännu mer avlägsna.

Den här filmen är en av de indonesiska filmerna med den mest tragiska hjärtskärande historien.

TitelHjärta
leva11 maj 2006
Varaktighet2 timmar 6 minuter
DirektörHanny Saputra
KastaNirina Zubir, Irwansyah, Acha Septriasa
GenreDrama, romantik
BetygEj tillämpligt (RottenTomatoes.com)


6.6/10 (IMDb.com)

5. Amour (2012)

Amour är en sorglig romantisk film från Frankrike som framgångsrikt levererar en ovanlig romantisk berättelse. Du kommer att visa att romantik inte bara handlar om söta saker.

Amour berättar om en man och hustru som heter George och Anne. De älskar varandra väldigt mycket, även i ålderdomen.

En gång fick Anne en stroke som lämnade hennes kropp delvis förlamad. George, som redan är svag, försöker fortsätta att ta hand om sin hjälplösa fru.

Detta är dock inte en lätt sak. Stroken fick Anne att förlora sin vilja att leva. Han trodde faktiskt att han bara gjorde Georges liv ännu svårare.

Den här filmen har framgångsrikt rört publikens känslor. Inte konstigt att Amour lyckades ta med den hem Palme d'Or från Cannes och Oscar-trofé för de bästa främmande språkfilmerna.

TitelAmour (Love)
leva20 september 2012
Varaktighet2 timmar 7 minuter
DirektörMichael Haneke
KastaJean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva, Isabelle Huppert
GenreDrama, romantik
Betyg93% (RottenTomatoes.com)


7.9/10 (IMDb.com)

6. You Are the Apple of My Eye (2011)

Även om det inte är så populärt som Sydkorea, Taiwan lyckades också producera flera romantiska filmtitlar som kommer att riva ditt hjärta.

Du är min ögonsten är en film baserad på en semi-självbiografisk roman skriven Giddens Ko. Den här filmen har ett mycket rörande budskap.

Historien börjar när en fattig och badung student heter Ko Ching-teng, placerades för att sitta bredvid den modellstudent som heter Chia-yi.

Ching-teng är den enda killen som inte har en förälskelse på Chia-yi trots att de har varit klasskamrater sedan ungdomsstadiet.

Lång historia kort, de två blev sedan nära dating. Men eftersom de inte kunde lägga sina egon åt sidan, var de båda tvungna att bryta upp.

Historien fortsätter år senare. Ching-teng deltar i hennes crushs bröllop med en annan man. I tårarna undrade han hur det skulle vara om han bad om ursäkt till Chia-yi vid den tiden.

TitelYou Are the Apple of My Eye (Na Xie Nian, Wo Men Yi Qi Zhui De Nu Hai)
leva19 augusti 2011
Varaktighet1 timme och 49 minuter
DirektörGiddens Ko
KastaKai Ko, Michelle Chen, Shao-Wen Hao
GenreKomedi, Drama, Romantik
Betyg94% (AsianWiki.com)


7.6/10 (IMDb.com)

7. A Moment to Remember (2004)

Den sista filmen som ApkVenue innehåller i den här listan är Ett ögonblick att komma ihåg från Sydkorea. Denna film var anpassad från den japanska dramaserien med titeln Ren själ.

Berättar en kärlekshistoria mellan Soo-jin, en modedesigner med Chul-soo, en projektledare som leds av Soo-jins far.

På grund av ett missförstånd blev dessa två personer med olika sociala och ekonomiska kast kär och slutade lyckligt gift.

Ändå varade denna lycka inte länge. Soo-jins glömska blir värre och hon får diagnosen lidande Alzheimers.

Soo-jin försöker dölja denna sjukdom från Chul-soo. Ändå insåg Chul-Soo detta och agerade som om han inte visste någonting.

Soo-jin vet att han med tiden kommer att glömma bort Chul-soo på grund av sin sjukdom. Tristheten får honom att välja att lämna ett brev så att Chul-Soo inte letar efter honom.

TitelEtt ögonblick att komma ihåg (Nae Meorisokui Jiwoogae)
leva5 november 2004
Varaktighet1 timme 57 minuter
DirektörJohn H. Lee
KastaWoo-sung Jung, Ye-jin Son, Jong-hak Baek
GenreDrama, romantik
Betyg90% (AsianWiki.com)


8.2/10 (IMDb.com)

ApkVenue är bara säker på att några av er måste ha tappat tårar genom att bara läsa sammanfattningen ovan. Det är okej, gäng.

Kärlek finns i olika former. Kärlek är inte alltid vacker heller. Men kärlek är det enda som kan hålla oss igång till slutet.

Av de 7 bästa sorgliga romantiska filmerna ovan, vilken är din favorit? Dela din åsikt genom kommentarfältet, ja!

Läs också artiklar om Filma eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba