hur man tar reda på vem som läser chatt i gruppen online

Det är irriterande inte när man chattar i grupper, men är det några som bara läser? Gå inte med i chatten. Tja, den här gången kommer ApkVenue att ge dig ett sätt att ta reda på vem som har läst chatten i LINE-gruppen.

Populariteten hos LINE Messenger kan inte ifrågasättas. Antalet nya funktioner som erbjuds gör chatt on LINE är aldrig tråkigt. Eftersom vi kan chatta, ringa och videosamtal, chatta tillsammans i gruppchatt.

Vad som är ännu mer spännande är att vi på LINE kan skapa grupper chatt vars medlemmar når 200 personer. Kan du föreställa dig spänningen att vara med 200 personer? Medan WhatsApp bara kan vara 100 personer. Dessutom finns det många saker du kan skicka på LINE liksom många andra spännande funktioner. För att göra gruppen ännu mer spännande kommer ApkVenue att ge dig ett sätt att ta reda på vem som har läst chatten i LINE-gruppen.

  • Spara ditt Android-minne med LINE Lite-applikationen
  • Så här installerar du flera LINE-konton på Android
  • Hur inaktiverar du meddelanden om spelinbjudningar på LINE

Vet vem som läser chatt i LINE-grupper

Med möjligheten att rymma upp till 200 medlemmar är det säkert att inte alla i LINE-gruppen kommer att vara aktiva. Ibland är det irriterande om det finns människor som bara läser chatt bara, men jag vill inte svara eller interagera med det. Den coola termen är precis så tyst läsare endast. Till slut kommer vi definitivt att känna oss obekväma. Känner du dig spionerad, eller hur?

Naver Social & Messaging Apps LADDA NER

Så, så att du kan berätta vem som är den som blir tyst läsare, du måste veta vem som har läst chatt i LINE-gruppen. Tja, ett sätt att ta reda på vem som har läst chatt i LINE-gruppen är det väldigt enkelt.

Använd LINE Lite

För att ta reda på vem som har läst chatt i LINE-gruppen kan du använda LINE Lite. LINE Lite i korthet, detta är en LINE-app men med begränsade funktioner. ON LINE Lite hittar du inga funktioner samtal och videosamtal, tidslinjen, klistermärkebutik, temabutik, och fotoalbum; så det gör det lättare. LINE Lite fokuserar bara på chatt.

LINE Corporation Sociala och meddelandeprogram LADDA NER

Genom att använda LINE Lite sparar du mer på din kvot. Och din Android sparar också mer RAM. Kom igen, ladda ner LINE Lite från länk som ApkVenue tillhandahöll. Installera sedan LINE Lite apk som du laddade ner som vanligt.

Efter att du laddat ner LINE Lite är du det logga in med ditt LINE-konto. Senare kommer kontot på din LINE Messenger automatiskt logga ut.

För att ta reda på vem som har läst chatt du är i LINE-gruppen, du behöver bara gå in i gruppen chatt på LINE Lite. Sedan chatt som vanligt.

Senare visas antalet personer som har läst chatt vi. Det är skrivet i en kombination av bokstäver och siffror, till exempel R 1. Detta betyder att ditt meddelande har lästs av en gruppmedlem.

Klicka på artikeln R 1. Resultatet visas vem som har läst chatt du är.

Lätt är inte ett sätt att veta vem som har läst chatt i den här gruppen? Det är bara att du måste använda LINE Lite med dess begränsade funktioner. Under tiden, om du använder LINE Messenger får du massor av roliga funktioner, men du kan inte veta vem som är vem tyst läsare i LINE-gruppen. Vilken vill du välja, LINE Messenger eller LINE Lite?