hur man låser hemlig mapp på Android

Har du filer som du inte vill att andra ska veta om? Så här låser du mappar på Android från oansvariga personer?

Är du en av Android-användare som ofta sparar filer direkt på enheten? Det måste erkännas, vilket möjliggör Android-mobiltelefoner som lagringsmedia snarare än att använda tjänster molnlagring det är mer praktiskt och snabbare.

Du måste veta, säkra data på en Android-mobiltelefon med låsskärm inte tillräckligt, särskilt om filerna du sparar är konfidentiella. Så, hur låser du mappar på Android, från personer som inte är ansvariga?

Ett enkelt sätt att göra är att skydda mappdata på en Android-mobiltelefon med ett lösenord. Här ger ApkVenue ett enkelt sätt att ge ett mapplösenord på Android.

  • Hur man döljer hemliga filer i miniräknare
  • 5 enkla steg för att spara en webbplats som en PDF på en dator

Hur låser du mappar på Android

  • Det första steget för att låsa hemliga mappar på Android är att installera en applikation File Locker.
  • Om du har installerat det, kör programmet File Locker där du kan se alla data och mappar på mobiltelefonen som ser ut nästan som File Manager-applikationen.
  • Nästa steg är att hitta filen eller mappen som du vill låsa med den här applikationen. Klicka på den mapp som innehåller filen för att låsa den tryck på den tangentformade knappen till höger om varje post eller mapp.
  • Snälla skriv lösenord som är svåra att veta andra människor, men du kommer lätt ihåg det. Glöm inte att bekräfta lösenordet du skapade och klicka sedan på knappen låsa.
  • Klar, nu har du gett mapplösenordet på Android. För att öppna datamappen som du låste, vänligen hitta filen i mappen med röd skrivmarkör, då inmatning returnera lösenordet som du skapade tidigare.

Så det är så enkelt att låsa mappar på Android. Glöm inte att dela din erfarenhet i kommentarfältet!