7 av de mest avancerade Xiaomi-applikationerna 2019

Du vet redan att det finns några speciella Xiaomi-applikationer som är super sofistikerade? Kom igen, ta reda på den kompletta listan över de bästa Xiaomi-applikationerna nedan.

Nu finns det många smarttelefonföretag som tillhandahåller obligatoriska applikationer för att stödja tjänsten eller prestanda för sina prylar, detta är vad Xiaomi har gjort i sina smartphone-produkter.

Företag från Kina, Xiaomi, känd för sina gadgetprodukter som är mycket varierade och priserna fortfarande är överkomliga.

Inte bara gadgetprodukter, Xiaomi tillhandahåller också olika applikationer som erbjuder olika avancerade funktioner och funktioner för att möta användarnas behov.

Dessa applikationer utvecklas medvetet av MUI-utvecklargruppen i syfte att göra det lättare för användare att använda tjänster eller driva en Xiaomi-produkt.

Sofistikerade applikationer som endast är tillgängliga på Xiaomi-mobiltelefoner

Även om det erbjuder gadgetprodukter till överkomliga priser, är Xiaomi inte snål i att tillhandahålla sofistikerade applikationer i sina smartphone-produkter.

Inte bara tillhandahålla en eller två applikationer, men mer än så. Intressant kan den här sofistikerade applikationen faktiskt inte bara användas för Xiaomi-mobilanvändare.

Vad är listan över Xiaomis avancerade applikationer? Här är listan en sofistikerad applikation som enligt uppgift endast finns och kan användas på Xiaomi-mobiltelefoner.

1. Mi fjärrkontroll

Ladda ner via Google Play.

De flesta andra Android-telefoner är inte utrustade med faciliteter Stödjer applikationer som har funktioner som fjärrkontroll, på Xiaomi-telefoner kan du hitta den här applikationen.

Den här kraftfulla applikationen heter Mi Remote. Som namnet antyder fungerar denna applikation som en fjärrkontroll för att styra elektroniska enheter via din Xiaomi-mobiltelefon.

Denna applikation låter dig styra olika elektroniska enheter som TV, luftkonditionering, fläkt, Mi Box, dvd, och andra elektroniska enheter utrustade med infraröda anläggningar.

Dessutom är denna applikation också utrustad med engelska språkalternativ för att göra det lättare för dig att hantera applikationen.

Denna applikation kan tydligen också användas på andra Android-telefoner förutom Xiaomi, men med en anmärkning att din mobiltelefon redan har en infraröd funktion.

InformationMi fjärrkontroll
UtvecklareXiaomi Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.1 (163.694)
Storlek27 MB
Installera den10 M +
Android Minimum4.3

2. Mi Video

Ladda ner via Google Play

Nästa avancerade Xiaomi-applikation heter Mi Video. I likhet med Netflix-applikationen ger Mi Video-applikationen också möjlighet att titta på filmer online utan att behöva ladda ner dem.

Mi Video är resultatet av Xiaomis samarbete med flera streaminginnehållsleverantörer som Hungama Play, SonyLiv, Voot, Sun NXT, ALT Balaji, Viu, TVF och Flickstree.

Den här appen erbjuder mer än 500 000 timmar videoinnehåll var runt 80 procent innehållet kan ses gratis eller gratis.

Bortsett från det erbjuder Mi Video också bild-i-bild-läge vilket gör att du kan öppna andra applikationer utan att behöva stänga videon.

Intressant, för dig som inte är Xiaomi-användare kan du fortfarande ladda ner denna Mi Video-applikation via Google Play, gäng.

InformationMi Video
UtvecklareXiaomi Inc.
Recensioner (Antal granskare)3.7 (16.246)
Storlek24 MB
Installera den100 M +
Android Minimum4.1

3. Mi WiFi

Ladda ner via Google Play

Mi WiFi är ett program som fungerar för att ansluta och synkronisera din Xiaomi-mobiltelefon med Mi WiFi Router-produkter.

När du är ansluten fungerar din Xiaomi-mobiltelefon som serverhanterare för att hantera nätverket för Mi WiFi-routern.

Denna Mi WiFi-applikation stöder två språk, nämligen kinesiska och engelska, så det blir lättare för dig att använda den.

Faktum är att det här programmet enligt uppgift automatiskt kan upptäcka språket som används på din mobiltelefon, gäng.

Förutom Xiaomi-mobilanvändare kan denna applikation också njutas av andra Android-baserade mobilanvändare

InformationMi WiFi
UtvecklareXiaomi Inc.
Recensioner (Antal granskare)2.9 (13.938)
Storlek22 MB
Installera den1 M +
Android Minimum4.2

4. Mi Home

Ladda ner via Google Play

Mi Home är den officiella Xiaomi-applikationen som kan göra det lättare för dig att utöva kontroll över de Xiaomi-produkter du har.

Som vi vet har Xiaomi inte bara lanserat smartphones utan också andra produkter som lampor, CCTV, TV, fläktar, larm och många fler.

Genom att använda denna applikation kan du styra dessa objekt från din mobiltelefon så att det blir enklare och mer praktiskt, gäng.

InformationMi Home
UtvecklareXiaomi Inc.
Recensioner (Antal granskare)3.9 (114.436)
Storlek67 MB
Installera den5M +
Android Minimum4.0

5. Mi Fit

Ladda ner via Google Play

Nästa avancerade Xiaomi-applikation är Mi Fit. Denna applikation tjänar till att övervaka och bygga en rutinmässig hälsosam livsstil och disciplin för sina användare.

Denna applikation hjälper dig att skapa träningsprogram, analysera sömnkvaliteten och justera träningsprocessen så att den blir mer effektiv.

För att kunna använda det här programmet måste du dock ansluta det till enheten Mi Band.

Denna Mi Fit-applikation kan användas på alla Xiaomi Android-mobilenheter eller inte.

InformationMi Fit
UtvecklareAnhui Huami Information Technology Co., Ltd.
Recensioner (Antal granskare)3.6 (357.718)
Storlek48 MB
Installera den10 M +
Android Minimum4.3

6. Mi Drop

Ladda ner via Google Play

Mi Drop är en applikation gjord av Xiaomi som fungerar för att överföra olika typer av filer som bilder, videor, data och applikationer.

Dataöverföringsprocessen kan göras med hjälp av internet eller Bluetooth-nätverk.

Dessutom kan denna applikation användas för att dela data mellan Android- och Android-smarttelefonenheter till Windows via en FTP-anslutning.

Tyvärr är denna applikation endast avsedd för Xiaomi-mobilanvändare.

InformationMi Drop
UtvecklareXiaomi Inc.
Recensioner (Antal granskare)4.8 (378.806)
Storlek5.0
Installera den100 M +
Android Minimum4.4

7. Mi-Pay

Mi-Pay är det officiella Xiaomi-baserade betalningssystemet mobil baserad Kommunikation nära fältet (NFC) som stöder kredit, debitering och kollektivtrafik i Kina.

Tyvärr har denna applikation inte släppts officiellt i Indonesien, så du kan inte njuta av de funktioner som erbjuds av denna applikation, gäng.

Den senaste uppdateringen, Mi-Pay-applikationen släpptes officiellt i Indien den 20 mars. Så låt oss vänta på lanseringsschemat för Mi-Pay i Indonesien.

Det här är några av listorna över avancerade Xiaomi-applikationer som delvis kan njutas av alla Android-mobilanvändare, och resten ägnas endast åt Xiaomi-mobilanvändare.

Har ni någon gång använt de applikationer som ApkVenue nämnts ovan för ni Xiaomi-mobilanvändare?

Läs också artiklar om App andra drar från Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found