Hur man redigerar foton så vackra som Lisa Blackpink (laptop & mobiltelefon)

Vill du veta grunderna för fotoredigering så att dina foton blir lika vackra som Lisa? Lugna ner, ApkVenue kommer att beskriva det till fullo här, både på bärbara datorer och mobiltelefoner!

Fotoredigeringsaktiviteter har blivit en kapacitet som ägs i denna tid. Varför då? Så att bilderna vi laddar upp till sociala medier (medsos) blir ännu bättre.

Även om det finns olika filter från sociala medier, finns det tillfällen när vi vill ge det en mer personlig touch.

ApkVenue ger dig sätt att redigera foton på både en bärbar dator och en mobiltelefon så att ditt ansikte blir vackrare, lika vackert Lisa Blackpink!

Hur man redigerar foton på en bärbar dator

Många fotoredigeringsprogram är tillgängliga för bärbara datorer. Säg det bara Adobe Photoshop, Corel Draw, tills bara Måla.

Vid detta tillfälle kommer ApkVenue att förklara hur man redigerar foton med Photoshop.

Hur man redigerar Photoshop Photos

Photoshop har så många verktyg som du kan använda, så att det ibland kan göra dig förvirrad över hur du använder den.

Det finns åtminstone fem grundläggande saker som du måste behärska om du vill försköna dina foton. Åh ja, Photoshop som används i denna handledning är versionen CC 2015.

1. Beskär bild för att förfina kompositionen

Beskära aka bildskärning är förmodligen den teknik vi använder oftast, både på bärbara datorer och mobiltelefoner. Du måste också kunna använda den här tekniken i Photoshop.

Metoden är enkel. Du behöver bara välja en ikon beskära som är på _toolbar_ till vänster. Du kan välja det förhållande som passar dina behov.

2. Justera ljusstyrka och kontrastnivåer

Du kan justera ljusstyrkan och kontrastnivåerna som bilderna har. Tricket är att välja funktioner Ljusstyrka och kontrast den i det nedre högra hörnet.

Därefter behöver du bara justera ljusstyrkan och kontrastnivåerna du behöver. Du kan också dra nytta av funktionerna bil för att få de resultat som rekommenderas av Photoshop.

3. Justera bildtonen med kurvor

Finns det inte många filter som ger våra bilder ett gammaldags utseende? Tja, i Photoshop är det naturligtvis en mycket lättanvänd funktion Kurvor.

Den här funktionen finns i samma fält som Ljusstyrka och Kontrast, så du kommer inte ha svårt att hitta den. Om så är fallet kan du bestämma tona vill du.

Du kan också ställa in önskad färgnivå separat. Om du använder RGB-mönstret kan du spela rött, grönt och blått efter din smak.

4. Ta bort bakgrunden

Om du behöver en PNG-bild för att användas som WhatsApp-klistermärke kan du verkligen använda Adobe Photoshop.

Du måste använda Lasso-verktyg som finns i verktygsfält. Jaka rekommenderar att du använder det Magnetisk för att göra det lättare.

När du har valt bilden, beskär bilden och öppna en ny fil genom att trycka på Ctrl + N. Välj en bakgrund transparent, då klistra bilden tidigare i en ny fil.

För mer information kan du läsa ApkVenues artikel om den här!

5. Skapa en svartvit effekt (REKOMMENDATION)

En av de mest populära kameraeffekterna är den svartvita effekten. ApkVenue berättar hur du använder Photoshop.

Metoden är enkel! Öppen Bild> Justeringar> Svartvitt. Ett snabbt sätt att få din bild svartvitt är att välja en funktion bil som Jaka gjorde.

Hur man redigerar foton på en mobiltelefon

ApkVenue förstår att inte alla har en bärbar dator. Men oroa dig inte, för du kan fortfarande göra redigering med din mobiltelefon.

Det finns många bästa fotoredigeringsprogram tillgängliga på Android och iOS. men i den här artikeln kommer författaren att använda ett exempel genom att använda Picsart.

Hur man redigerar Picsart-foton

Picsart är ett fotoredigeringsprogram tillgängligt på Android och iOS. Denna applikation har laddats ner mer än 100 miljoner gånger och få ett betyg 4.5.

Picsart har många funktioner som du kan använda för att förbättra dina foton. Här kommer ApkVenue att berätta några viktiga funktioner som du kan använda.

Åh ja, om det är första gången du använder den här applikationen är det första du måste göra att välja bilden du vill redigera. När du har valt kan du anpassa ditt foto.

1. Välja ett filter med bara ett klick (REKOMMENDATION)

En av fördelarna med Picsart-applikationen är det stora urvalet av filter det har. Du kan göra detta genom att välja menyn Effekt finns på startskärmen.

Det finns flera typer av filter som kan användas, till exempel Fläck, Konstnärlig, Popkonst, fram tills Papper. Språket beror på miljö-an du!

2. Ändra ansiktsutseendet (REKOMMENDATION)

Är du tveksam till att gå till en salong eftersom du inte är säker på vilken färg du vill byta hår till? Koppla av, du kan simulera med funktionen Försköna på Picsart.

Förutom att ändra hårfärg kan du också ändra hudfärg, vitare tänder och till och med ögonfärg. För pojkar, se upp för gäng, många kvinnor blir vackrare på grund av den här appen!

3. Lägga till inlägg

Du kan också lägga till skrivning efter eget tycke. De tillgängliga teckensnitten varierar också så att det gör dig förvirrad när du väljer dem.

Vill du lägga till effekter? Ta det lugnt, Picsart ger verkligen det åt dig, från opacitetsnivån till att ge en skuggeffekt.

4. Ge en suddighetseffekt

Vill du att dina foton ska ha en vacker bokeh-effekt? Naturligtvis kan du göra det på Picsart. Även ApkVenue har rekommendationer för andra applikationer, klicka bara här!

5. Bli en tecknad film

Du gör detta genom att använda filtren på menyn Effekt. Men förutom PicsArt finns det många liknande applikationer som kan göra dina foton till tecknade serier. Verkligen närvarande ändå!

Vill du veta andra applikationer som kan göra ditt ansikte till en tecknad film? Kom bara in vid Jakas skrivande om den här!

Det här är några sätt att redigera foton så att dina foton ser ännu coolare ut. Men kom ihåg att innan du redigerar, se till att bilderna du tar är bra så att dina ansträngningar att redigera foton inte är förgäves.

Om du har behärskat alla teknikerna ovan kommer du att vara lika Lisa deh! (Men jag lovar inte)

Läs också artiklar om Redigerar foto eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found