5 sätt att övervinna applikationen kan inte installeras på Android

Har du problem med ett Android-program som inte kan installeras? Följ bara vägen för att lösa det här inte installerade programmet på Android. (100% fungerar)

Applikation är en nödvändighet för att göra smartphone-prestanda optimal.

För att hämta applikationen kan du ladda ner den i Google Play Butik. Om du laddar ner den i Play Store kommer du att vara fri från virus.

Men har du någonsin upplevt att applikationen inte kan installeras på Android?

Ta det lugnt, den här gången kommer ApkVenue att ge 5 sätt att hantera Android-applikationer som inte kan installeras. Låt oss bara titta på följande recensioner.

Hur man kan övervinna avinstallerade Android-applikationer

1. Ta bort oanvända program

Om du inte längre använder appen på din Android kan du radera den. Så att prestandan på din smartphone är mer optimal och gör RAM lättare.

Så din minneskapacitet ökar och du kan installera andra applikationer.

2. Ge applikationsbehörigheter

Om du vill installera ett program som inte kommer från Google Play Butik måste du tillhandahålla det apptillstånd först.

Med detta kan applikationen installeras på din smartphone.

3. Rengör Google Play Butiks cache och data

Om du inte alltid installerar Android-appar via Google Play Store kan du städa data och cache från Google Play Butik som finns i inställningarna för applikationshantering.

Detta kommer dock att logga ut ditt konto från Google Play Butik.

4. Rengör cache för alla applikationer

Att rensa cacheminnet för varje program kommer att kunna återställa det interna minnet så att du kan installera program som kommer att installeras för att lagra data.

Du kan rensa cache från Google Chrome, BBM, Line, WhatsApp eller andra chattapplikationer. Detta beror på att dessa applikationer brukar spendera mer RAM och internt minne på din smartphone.

5. Starta om din Android

Om de fyra metoderna ovan fortfarande inte fungerar kan du återställa din smartphone igen. Med detta kommer din smartphone att se ut som ny igen.

Detta kommer dock att få all information på din smartphone att försvinna. Så, bättre du gör en säkerhetskopia först ja killar så att dina data inte går förlorade.

Tja, där är det 5 sätt att lösa applikationen kan inte installeras. Var inte panik än, killar! Du kan prova metoden ovan så att du kan installera den applikation du vill ha. Hoppas det är användbart.