3 sätt att chatta på Facebook utan att installera Messenger på Android

Irriterad eftersom Facebook Android-appen ber dig ladda ner Facebook Messenger så att du kan öppna meddelanden? Följ den här metoden för att överlista den

Den snabbt växande Facebook slutar aldrig att tillhandahålla innovation för sina nya innovationer. En av Facebooks innovationer som är väldigt irriterande är Facebook Messenger, som ägnar sig åt att svara på meddelanden med Facebook-vänner. Separation av meddelandefunktionen från Facebook-applikationen irriterade verkligen många Facebook-användare, inklusive Jaka. Den här gången kommer ApkVenue att ge 3 nya sätt att kunna chatta på Facebook utan att behöva installera Messenger-applikationen.

  • Chatta på Facebook utan öppen Facebook Messenger Android
  • Hur man hackar Facebook för andra 2020 och tips för att förhindra det!
  • Hur du sparar kvot, RAM och lagring när du använder Facebook Android-applikationen

Messenger erbjuder kompletta funktioner, från klisterfunktioner till samtal. Tyvärr är Messenger-applikationen känd för att orsaka att batteriet tappas och att RAM-minnet är lågt. Plus Facebook är också känt för att orsaka slöseri med batterier. Är det inte irriterande att behöva installera båda på en gång?

Apps Browser Facebook, Inc. LADDA NER

Hur jag chattar på Facebook utan Messenger-applikationen på Android

För dig som har stort lagringsutrymme och stort RAM, spelar det ingen roll om du måste installera applikationer Facebook och budbärare allt på en gång. Men vad händer om lagringsutrymmet och RAM på Android bara knappt räcker? Det är därför ApkVenue ger dig 3 sätt att göra det chatt på Facebook utan att behöva installera Messenger-appen.

1. Använda Facebook Chat Enabler

Att kunna chatt på Facebook utan att installera Messenger kan du använda Facebook Chat Enabler. Med Facebook Chat Enabler kan du aktivera funktionen igen chatt på Facebook. Tricket, installera bara den här applikationen och aktivera den sedan. Om din Android-applikation har Messenger installerat tar den bort den.

Eftersom inkorgsfliken i den senaste Facebook-applikationen har raderats, när den kommer att göra det chattmåste du klicka på Messenger-ikonen. Senare kommer dudirekt till inkorgsvyn. Intressant är att denna inkorgsskärm är inkorgsskärmen på Facebook-webben, så den är pålitlig och säker.

Intresserad? Ladda ner Facebook Chat Enabler nedan:

AntaresOne Apps för sociala och meddelandehämtningar LADDA NER

2. Använd Disa

Disa är en Android-applikation som samlar alla meddelanden som kommer till din Android i en container. Med Disa kan du se chatt från WhatsApp, SMS och chatt Facebook i en applikation. För att kunna svara chatt Facebook på Disa, du behöver inte installera Messenger-appen. Tillräckligt logga in med ditt Facebook-konto, då kan du chatt till dina Facebook-kontakter direkt via Disa.

Du kan också använda Disa som en ersättningsapplikation för WhatsApp och SMS. Och igen kommer Disas fräscha utseende att göra dig bekväm att använda den.

Apps Productivity Disa.im LADDA NER

3. Använd Facebook Lite

Genom att använda Facebook Lite kan du njuta av alla funktioner på Facebook, inklusive funktioner chatt via inkorgen. Intressant är att Facebook Lite är mycket mer batterieffektiv och RAM-förbrukning jämfört med själva Facebook-applikationen. Vill du veta hur Facebook Lite skiljer sig från vanlig Facebook? Prova att läsa artikeln Hur man sparar kvot, RAM och lagring när man använder Facebook Android-applikationen.

Appar Sociala meddelanden Facebook, Inc. LADDA NER

Genom att använda Facebook Lite kommer du att kunna svara chatt på Facebook utan att behöva installera Messenger separat. Ett annat plus, utseende chatt på Facebook Lite inspirerade Messenger.

Istället för att behöva installera Messenger som har en ganska stor filstorlek och hög RAM-förbrukning, varför inte prova någon av metoderna ovan? Vilket sätt föredrar du? Jaka gillar att använda Disa eftersom det ser friskt ut och samlar in olika meddelanden i en applikation.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found