det bästa beroendeframkallande dragracingspelet

Vill du känna känslan av racing i Dom Toretto-stil i Fast & Furious-filmen? Du kan bättre spela det bästa dragracingspelet på Android, gäng!

En av franchise de mest populära filmerna är Fast & Furious. Denna film visar spänningen i bilracing i kombination med scener handling vilket gör det spänt.

Efter att ha sett filmen kanske du drömmer om att bli Dom Toretto spelas av Vin Diesel liksom Brian O Conner spelad av sena Paul Walker.

Du kan känna känslan genom att spela spel drag Race ApkVenues rekommendation som kommer att pumpa upp ditt adrenalin-gäng!

Bästa Drag Race-spelet för Android 2019

Drag Race är en typ av lopp där tävlande måste tävla hastighet på en rak bana för att nå en linje Avsluta.

Om du vill göra det som i Fast & Furious-filmer kan du spela spel drag Race följande gäng. Det är definitivt säkert, om du inte spelar när du kör bil. Redan risken för en olycka, polisen biljett igen.

Redo att se listan? Låt oss bara titta på spellistan!

1. Dra racing

Det första spelet som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Drag Racing producerad av Creative Mobile. Från namnet ensam kan vi gissa att det här spelet är fokuserat på racing drag.

Detta spel har så många val av bilar, från och med Skyline GT-R, 69 Mustang, fram tills BMW M4. Du kan tävla mot andra spelare från hela världen, gäng!

InformationDrag Racing
UtvecklareCreative Mobile
Recensioner (Antal granskare)4.4 (2.649.668)
Storlek36 MB
Installera den100.000.000+
Android Minimum4.1
Ladda nerLänk

2. CSR Racing

Nej, CSR här har inget att göra med Företagens sociala ansvar aka ett företags sociala ansvar. CSR här är namnet på ett spel drag Race som ApkVenue rekommenderar.

CSR Racing har en mängd olika bilalternativ som du kan använda, till exempel Bugatti och McLaren. Naturligtvis kan du uppgradera din bil så att du kan vinna matchen.

InformationCSR Racing
UtvecklareNaturalMotionGames Ltd.
Recensioner (Antal granskare)4.4 (2.467.531)
Storlek76MB
Installera den50.000.000+
Android Minimum4.0.3
Ladda nerLänk

3. Nitro Nation 6

Nästa finns spel Nitro Nation 6 här gäng! Det här spelet ApkVenue rekommenderar det eftersom det har ett koncept rättvist spel där det inte finns några premiumfunktioner att göra uppgradera. Allt bara på grund av våra förmågor.

Du kan också ändra din bil efter din smak. Du kan ändra bilens färg, ändra stötfångare , köpa spoilers, och så vidare. Grafiken i detta spel är också väldigt cool, så det är beroendeframkallande.

InformationNitro Nation 6
UtvecklareCreative Mobile
Recensioner (Antal granskare)4.5 (1.239.721)
Storlek38 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.1
Ladda nerLänk

Fullt Drag Race Game. . .

4. CSR Classics

Om den här är densamma som CSR Racing-gänget för att den produceras av samma utvecklare, nämligen NaturalMotionGames Ltd.. Skillnaden är att bilarna i det här spelet är klassiska bilar.

Så om du gillar antika bilar bör du älska det här spelet. Befintliga bilar ingår Shelby Mustang GT500, Ford GT40och Plymouth Superbird.

För att kunna spela detta spel behöver du åtminstone en mobiltelefon med minst 1 GB RAM. Om du planerar att byta ut din mobiltelefon med mer RAM, läs den här artikeln!

InformationCSR Classics
UtvecklareCreative Mobile
Recensioner (Antal granskare)4.5 (879.393)
Storlek24 MB
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.0
Ladda nerLänk

5. Topphastighet: Drag & Fast Racing 3D

I det här spelet måste du verkligen behärska timing utbyte redskap och använd rätt nitro för att vinna varje lopp du deltar i.

Topphastighet: Drag & Fast Racing 3D är ett spel som kommer att skämma bort dina ögon med den vackra grafiken det har. Valet av bilar är inte lika många som i tidigare spel, men det är fortfarande utmanande.

InformationCSR Classics
UtvecklareT-Bull
Recensioner (Antal granskare)4.6 (651.600)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den10.000.000+
Android Minimum4.1
Ladda nerLänk

6. 4x4 Racing

Bil sport redan har klassiska bilar också varit, vilken typ av bil kan den användas till drag Race? Det finns fortfarande ett gäng, 4WD-bilar som är hårda kan också användas för racing drag!

Vill ha lastbilar, stadsjeepar, upp till Monster Truck du kan använda för att tävla. Vad som är klart, det här spelet är perfekt för dig som älskar stora bilar som verkligen är macho.

InformationDrag Racing 4x4
UtvecklareCreative Mobile
Recensioner (Antal granskare)4.3 (371.401)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den10.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet
Ladda nerLänk

7. Dra strid

Vill du känna känslan av en riktig ras? Om så är fallet måste du verkligen prova spelet Dra striden den här!

Hur inte, du kan ändra se spelet får dig att spela från ett första personperspektiv, aka bakom ratten. Vad är klart, detta spel kommer att pumpa upp din adrenalin, gäng!

InformationDra striden
UtvecklareIsstorm
Recensioner (Antal granskare)4.5 (109.775)
Storlek38 MB
Installera den5.000.000+
Android Minimum5.0
Ladda nerLänk

8. Dragracing: Club Wars

Om du någonsin har spelat ett tävlingsspel Behov av hastighet: Kol, vet du säkert att i det spelet kan du slåss om territorier med andra racingklubbar? I det här spelet kan du göra samma sak.

Drag Racing: Club Wars är ett spel drag Race vilket är kul att spela med vänner. Dessutom visar detta gratis spel inte irriterande annonser för ofta.

InformationDrag Racing: Club Wars
UtvecklareCreative Mobile
Recensioner (Antal granskare)4.1 (92.365)
StorlekVarierar efter enhet
Installera den5.000.000+
Android MinimumVarierar efter enhet
Ladda nerLänk

9. Dragracing: gator

Dragracing: gator har två val av racerbana längd, nämligen 1/4 och 1/2 mil. Arenatyperna varierar också, från tävlingsbanor till landsvägar.

Du kan också sätta din bil mot andra spelare från hela världen, förutsatt att din mobiltelefon är ansluten till ett internetnätverk.

InformationDragracing: gator
UtvecklareFyrkant
Recensioner (Antal granskare)4.5 (87.972)
Storlek29 MB
Installera den1.000.000+
Android Minimum4.1
Ladda nerLänk

10. Stormrace på Asphalt Street

Spel drag Race Det sista som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Asfalt Street Storm Racing gjord av en av de största speltillverkarna i världen, Gameloft.

Tävlingarna i detta spel känns ännu mer riktiga eftersom det här spelet är utrustat med olika väderförhållanden som ökar svårigheten att spela. Åh ja, vid en match kan detta spel följas av fyra personer samtidigt!

InformationAsfalt Street Storm Racing
UtvecklareGameloft
Recensioner (Antal granskare)4.1 (81.324)
Storlek52 MB
Installera den5.000.000+
Android Minimum4.3
Ladda nerLänk

Det är tio spel drag Race bäst på Android som kommer att utlösa din adrenalin som Dom Toretto i Fast & Furious. Vilket gäng ska du spela? Dela med sig i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found