hur man spelar in Android & iPhone telefonskärm

Vill du spela in skärmen så att du kan bli en Gaming YouTuber som Milyhya? Så du kan försöka spela in Android- och iPhone-skärmar i HD-kvalitet (100% fungerar).

Har du någonsin funderat på att sträva efter att bli en YouTuber-spelare, särskilt de som spelar mobilspel, som PUBG Mobile eller Mobile Legends?

Nu för att stödja dina aktiviteter behöver du naturligtvis en applikation för skärminspelare för att spela in mobiltelefonskärmen, killar.

Men har du någonsin varit förvirrad, hur fan hur man spelar in HP-skärm att använda den här applikationen? Här kommer ApkVenue att granska helt och hållet speciellt för dig.

Hur man spelar in en framgångsrik Android- och iPhone-skärm

Smartphone alias smart telefon som du använder idag använder i allmänhet Android- och iOS-operativsystem specifikt för iPhone.

Så den här gången kommer ApkVenue att diskutera dem båda, och glöm inte att justera den till den enhet du har, OK!

Hur man spelar in en Android-mobiltelefonskärm utan root

För närvarande behöver du inte rota för att bara spela in aktiviteter på skärmen. Det finns olika Android-skärminspelningsapplikationer samt inbyggda anpassningar för att göra detta.

Här är Jakas recension för ett enkelt sätt att spela in skärmen på en Android-telefon, särskilt med hjälp av applikationen AZ Screen Recorder. Kom och titta!

 • Steg 1: Om du inte har en ansökan AZ-skärminspelare, kan du ladda ner och installera direkt på länken nedan.
Appar Video och ljud AZ Screen Recorder DOWNLOAD
 • Steg 2: Sedan knacka AZ-skärminspelarens applikationsikon som har installerats tills inspelningsikonen visas i meddelandefältet. Visas också flytande ikon, knacka välj sedan inställningar.
 • Steg 3: På menyn Inställningar kan du välja inställningen för videoupplösning, bithastighet, bildrutor per sekund och andra.
 • Steg - 4: I så fall kan du återgå till startskärmen och knacka ikon Inspelare tills den visas nedräkning på Android-telefonens skärm.
 • Steg - 5: Nu behöver du bara spela in på skärmen på din Android-mobiltelefon. När du är klar, dra ner meddelandefältet och knackaSluta för att stoppa videon.
 • Steg - 6: Slutligen, för de av er som vill flytta videor till en PC / laptop är allt du behöver göra att gå till intern lagring och leta efter en mapp som heter AzRecorderFree för att hitta videon du spelade in tidigare.

Hur man spelar in iPhone-skärmen utan jailbreak

En annan Android, iPhone som är utrustad med det senaste iOS-operativsystemet, har redan sin egen applikation för skärminspelning utan att behöva laddas ner via Apps Store eller jailbreak.

Nu för den fullständiga metoden, låt oss kolla hur man spelar in iPhone-skärmen under detta.

 • Steg 1: För att visa skärminspelningsapplikationen på iPhone första gången du går till inställningar välj sedan menyn Kontrollcenterr.
 • Steg 2: Sedan på Control Center-sidan är allt du behöver göra att lägga till alternativ Skärminspelning genom att trycka på den gröna plusikonen tills den flyttas till toppositionen.
 • Steg 3: Återgå till huvudsidan och svep sedan uppåt för att öppna Control Center. Knacka på ikonen för skärminspelning.
 • Steg - 4: När skärminspelning är aktiv kommer ikonen att vara röd och även markerad med aviseringsfält samma färg. När inspelningen är klar öppnar du Kontrollcenter igen och stänger av skärminspelning.
 • Steg - 5: För att se de inspelade resultaten är allt du behöver göra att gå till Foton och öppna den Kamera rulle för att titta på eller dela den.

Bonus: Rekommenderade bästa applikationer för skärminspelare (Uppdatering 2020)

Förutom att använda applikationen som ApkVenue förklarade självstudien ovan, har du också andra bästa applikationsalternativ för skärminspelare med respektive utmärkta funktioner för inspelning av mobiltelefonskärmar.

Nyfiken? Du ser bättre fullständigt i följande artikel: 10 Android-applikationer för mobil skärminspelare | 100% inget rot!

VISA ARTIKLAR

Så här spelar du in skärmen på Android- och iPhone-telefoner enkelt och fullständigt. Inget behov av att rota eller jailbreak, nu kommer du att bli ännu mer bortskämd av den här funktionen.

Om du var, vad skulle den här skärminspelningsfunktionen användas till killar? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!

Läs också artiklar om Video eller andra intressanta artiklar från Nabila Ghaida Zia