Hur man överför musik från Android till iPhone utan att använda iTunes

Du kommer inte att kunna skicka musikfiler från Android till iPhone för att lyssna offline. Även om detta faktiskt kan göras med hjälp av iTunes och en dator, är detta ett problem för dem som inte har en dator.

Att lyssna på musik offline är en sällsynt sak som alla iPhone-användare måste uppleva. Inte som Android som enkelt kan spela musik när som helst och var som helst. IPhone-användare måste uppleva olika saker, för åtminstone måste du vara ansluten till ett internetnätverk för att kunna njuta av en låt.

Ett annat problem uppstår eftersom iPhone inte heller kan överföra olika filer, vare sig det är musik, videor eller andra filer via Blåtand. Som ett resultat kommer du inte att kunna skicka musikfiler från Android till iPhone för att lyssna på offline. Även om detta faktiskt kan göras med hjälp av iTunes och en dator, är detta ett problem för dem som inte har en dator.

Men med applikationsstöd kan du nu överföra musikfiler från Android till iPhone och lyssna på dem offline. Metoden är enkel, du behöver bara ladda ner vissa applikationer som fungerar för att överföra filer samt en musikspelare. Tja, här är det Hur man överför musik från Android till iPhone utan att använda iTunes.

  • Det enklaste sättet att köra iOS-applikationer på en dator
  • Hur man gör navigeringsknappar som iPhone X
  • 5 Apple-innovationer som förändrade världen, ingår iPhone X?

Hur man överför musik från Android till iPhone utan att använda iTunes

1. Använd applikationen Cloud Music Player

Fotokälla: iosnoops.com

Cloud Music Player är en gratis applikation som du kan använda för att enkelt överföra musik från Android till iPhone. I grund och botten är denna applikation en musikspelare för iPhone som också kan användas för att överföra musik från en dator eller Android till iPhone utan en USB-kabelanslutning. Tja, här är ett komplett sätt att använda Cloud Music Player för att överföra musikfiler från Android till iPhone.

Det första du måste göra är att ladda ner appen till AppStore. Öppna sedan applikationen och välj menyn Källa som finns längst ner till vänster, kommer ett alternativ att visas Wi-Fi-överföring, välj sedan menyn adressen kommer att visas IP-adress som du senare kan besöka för att börja överföra filer från din Android-enhet.

Fotokälla: techwiser.com

När processen är klar, se till att Android och iPhone är i samma nätverk. Sedan besök IP-adressen i webbläsaren för att ladda upp musikfilerna som du överför till din iPhone. Du kan också välja vilken låt eller musik du vill överföra genom att söka efter den aktuella fillagringsmappen och sedan ladda upp den.

Sedan efter uppladdningsprocessen är klar, då har du kan genast njuta musikfiler på din iPhone. Men villkoret är att du bara kan lyssna på låten eller musiken med Cloud Music Player-applikationen. Med denna applikation kan du också anpassa spellistor och spela låtar slumpmässigt.

2. Använda Google Drive, Dropbox eller OneDrive

Fotokälla: techwiser.com

Med den här applikationen kan du också överföra och lyssna på musik från Android till iPhone via Google Drive, Dropbox, eller OneDrive. Metoden är densamma som och använder samma applikation, nämligen Cloud Music Player. Skillnaden är när du väljer menyn Källa, då visas tre menyalternativ som du kan använda, nämligen Google Drive, Dropbox och OneDrive.

Genom dessa tre menyalternativ kan du ladda upp musikfiler från din Android för att kunna avnjutas offline på din iPhone via Cloud Music Player-applikationen. När det gäller stegen är nästan exakt desamma som beskrivits ovan.

3. Använd appen ShareIt

Fotokälla: racer.lt

Det enklaste sättet att skicka musikfiler från Android till iPhone är att använda ShareIt. Tricket är att öppna ShareIt på Android och trycka på knappen OK välj sedan menyn Anslut till iOS / WP och aktivera hotspot så att iPhone ansluter till Android. Då visas ett kommando för att ansluta iPhone-nätverket till Android med den WiFi-adress som redan är listad.

Fotokälla: doc. personlig

När iPhone och Android är anslutna öppnar du ShareIt på iPhone och väljer acceptmenyn. Gör sedan de första stegen med välj en musikfil som ska skickas från Android till iPhone med ShareIt. När överföringen är klar kan du omedelbart lyssna på musik efter vad du vill på iPhone offline via ShareIt-appen. Om du vill att det ska vara enklare att ansluta Android och iPhone, använd sedan samma router / WiFi så att du inte behöver en hotspot för att ansluta till den.

Det är Hur man överför musik från Android till iPhone utan att använda iTunes. Du kan göra dessa steg enkelt genom att bara ladda ner några applikationer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found