det enkla sättet att hacka Microsoft Office är 100% gratis!

Microsoft Office är ganska dyrt, så många människor har piratkopierat det. Nu genom den här artikeln kommer författaren att berätta för dig Microsoft Office-tricks gratis! Inte ett bluff och 100% lagligt.

Man kan säga att Microsoft Office är för närvarande programvara för bästa kontorsbehov. Anledningen är, även om det finns flera gratis kontorsprogram som OpenOffice, KingOffice, etc., tydligen kan det inte ersätta Microsoft Office. Dessutom är de lojala användare av Microsoft Office.

Men som vi vet är den officiella versionen av Microsoft Office relativt dyr. Synd, eller hur? Men oroa dig inte. Det visar sig att det finns ett trick som gör att vi kan använda Microsoft Office gratis! Så genom den här artikeln kommer vi att granska Microsoft Office-tricks gratis! Inte Bluff, och det finns ingen anledning att vara rädd, för det är 100 procent lagligt. Titta bara på det direkt!

  • 100% framgångsrikt! Detta är ett trick för att ladda ner applikationer i Microsoft Store utan konto
  • WOW! Det visar sig att detta är ett hemligt meddelande på Microsofts logotyp
  • 10 fantastiska fakta från Microsoft som du inte visste

100% gratis Microsoft Office-tricks, inte ett lur

Microsoft Office är utan tvekan den mest använda programvaran. Mycket gillade eftersom det är relativt lätt att använda. Men å ena sidan gör det höga priset att vissa väljer att använda piraten. Så genom att följa detta trick kan du få Microsoft Office gratis! Så du behöver inte använda piraterna längre.

För att använda detta trick använder vi oss av två funktioner, nämligen funktioner appenGoogle Chrome och även Microsoft Office Online som är en officiell och juridisk ansökan från Microsoft. Här är stegen.

Steg-för-steg-trick Få Microsoft Office gratis

  • I det inledande skedet, börja med att installera Google Chrome via följande musvägslänk.
Google Inc. webbläsarappar LADDA NER
  • Öppna Google Chrome och klicka "Webbutik" som visas på bilden.
  • Välj "Appar", skriv sedan "Excel" (eller ett annat Microsoft Office-program) och välj sedan "Lägg till i Chrome". Se bilden för mer information.
  • Om så är fallet flyttas du till sidan som visas. Högerklicka på det program du just lagt till och välj "Skapa genväg". Se bilden för mer information.
  • Sedan kommer ett nytt fönster att visas. Markera "Desktop" och klicka sedan på "Create".
  • Upprepa med andra Microsoft Office-applikationer som PowerPoint, OneNote och Word tills det visas som visas nedan.
  • Öppna en applikation, då måste du logga in med ett Microsoft-konto. Eller om du inte har en är det bara att registrera dig. Det är gratis.
  • När du är klar blir resultatet som nedan. Ungefär inte mycket annorlunda än Microsoft Office installerat på datorer i allmänhet och inte för långsamt. Det är bara att du behöver en internetanslutning för att komma åt detta. Till skillnad från vanliga installationer, som du kan komma åt utan internetanslutning.

Tja, det är tricket för hur man använder Microsoft Office gratis från ApkVenue. Nu behöver du inte längre använda piratkopierade applikationer. Och i dagens internettid är det inget problem att komma åt Microsoft Office via internet. Ha ett bra försök!

Banner: Microsoft


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found