8 bästa mmorpg android-spel 2019, kan spela medan du kopplar av!

Letar du efter ett strategispel som du kan spela vardagligt? Här är rekommendationerna för de bästa MMORPG-spelen för Android 2019, med spännande spel och grafik av bästa kvalitet.

MMORPG-spel är en av de mest populära spelgenren i Indonesien och även i världen.

MMORPG själv står för Multiplayer online-rollspel. Denna genre är en typ av MMO, där spelare möter alla andra spelare som är på en server.

Inte bara genomföra uppdrag och öka nivåer, spelare i MMORPG-spel kan också skapa guilder eller klaner och slåss med varandra.

Rekommenderade Android MMORPG-spel du måste prova

Ett av de mest populära och äldsta MMORPG-spelen i Indonesien är Ragnarok Online som kom från Sydkorea. Även om det är old school, har det här spelet fortfarande många lojala fans, vet du.

Tja, om du för närvarande letar efter rekommendationer bästa MMORPG-spelet som du kan spela på en Android-mobiltelefon har ApkVenue gjort en lista åt dig.

1. Linje 2: Revolution

Linje 2: Revolution är ett av spelen som är ganska nytt eftersom det lanserades 2017. Det här spelet har väldigt cool grafik och har flera unika funktioner.

Ett av de roliga lägena är 50 vs 50 Fortress Siege, gäng. Men på det hela taget spel detta skiljer sig inte mycket från spel Ytterligare en MMORPG.

Du kan få vänner, gå med i en guild eller klan och mycket mer. Även om det är gratis kan du köpa artiklar i spelet med riktiga pengar.

DetaljLinje 2: Revolution
UtvecklareNetmarble
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner5.000.000 och högre
GenreRPG
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner här:

LADDA NER RPG-spel

2. Order & Chaos 2

I Order & Chaos 2, kan du välja en av flera raser och karaktärsklasser som du vill spela.

Detta spel har också olika funktioner i det som Co-Op läge och även bekämpa PvP. Game Order & Chaos 2 hade blivit spel vilket är populärt eftersom det har den bästa och mest kompletta grafiken.

Tyvärr måste spänningen i detta spel begränsas av energisystemet som tar slut när du spelar det här spelet för länge.

DetaljOrder & Chaos 2: 3D MMO RPG
UtvecklareGameloft SE
Minimalt operativsystemAndroid 4.0.3 och senare
Storlek54 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
GenreRPG
Betyg3.9/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Gameloft SE NEDLADDNING RPG-spel

3. AdventureQuest 3D

AdventureQuest 3D har många funktioner som är en av dess styrkor. Detta spel har en mängd fängelsehålor och karaktärer som du kan välja mellan.

Bortsett från det är detta spel också plattform. Det betyder att du kan spela detta spel via Android och träffa andra spelare som använder datorer.

Även om det ofta finns buggar, men kommer inte att påverka detta supercoola spel. Dessutom är det här spelet inte betala för att vinna så att du kan spela utan att spendera en krona.

DetaljAdventureQuest 3D MMO RPG
UtvecklareArtix Entertainment LLC
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek43 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreRPG
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Artix Entertainment LLC RPG-spel LADDA NER

Andra Android MMORPG-spel ...

4. Old School RuneScape

Old School RuneScape är ett riktigt legendariskt spel. Anledningen är att detta spel först dök upp på PC-plattformen 2007.

Eftersom mobilspelet för närvarande säljer bra försöker utvecklaren att återuppliva det RuneScape för mobila plattformar.

Även om du kan ladda ner det gratis får du möjlighet att köpa premiumversionen av detta spel. Naturligtvis finns det många saker du kan få efter att ha haft premiumversionen av detta spel.

DetaljOld School RuneScape
UtvecklareJagex Games Studio
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek6,4 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreRPG, Äventyr
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Äventyrsspel Jagex Games Studio LADDA NER

5. Ragnarok M: Evig kärlek

Så om du har spelat det legendariska MMORPG-spelet Ragnarok Online kanske du redan är bekant med Ragnarok M: Eternal Love.

Med samma element med något förenklat spel, gör detta spel garanterat att du blir nostalgisk och beroendeframkallande. Det här spelet är också sultanens favorit.

Detta spel är också mycket lämpligt för dig att spela även om du är upptagen. Den automatiska stridsfunktionen gör det verkligen lättare för dig att odla och planera.

DetaljRagnarok M: Evig kärlek
UtvecklareGravity Interactive Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.3 och senare
Storlek70 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreRPG
Betyg2.7/5 (Google Play)

Ladda ner här:

RPG-spel Gravity Interactive Inc. LADDA NER

6. Laplace M

Om du känner att spelet i Ragnarok M: Eternal Love är ganska komplicerat, kanske du vill prova ett annat bästa MMORPG Android-spel som heter Laplace M.

Även om det är en MMORPG-genre, fokuserar detta spel mer på att få vänner, gäng. Det finns faktiskt funktioner för att gifta sig och ha en familj.

Detta spel har ganska bra grafik. Dessutom kan din karaktär anpassas så söt som möjligt efter dina önskemål.

DetaljLaplace M
UtvecklareZlongGames
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek54 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
GenreRPG
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner här:

Äventyrsspel LADDA NER

7. Dawn of Isles

Dawn of Isles är ett MMORPG-spel släppt av NetEase som fortfarande är ganska nytt. Ändå måste du verkligen prova detta MMORPG Android-spel.

Antalet funktioner som erbjuds är en av de viktiga punkterna som Dawn of Isles har. Du kan odla, fiska och samla resurser för att överleva.

Dessutom kan du slutföra uppdrag för att ta reda på historien om detta spel. Grafiken är väldigt mjuk så det gör inte dina ögon trötta när du spelar den.

DetaljDawn of Isles
UtvecklareNetEase-spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.2 och senare
Storlek52 MB
Ladda ner500 000 och högre
GenreRPG
Betyg4.0/5 (Google Play)

Ladda ner här:

RPG-spel NetEase-spel LADDA NER

8. LifeAfter

LifeAfter är ett hybridspel som kombinerar MMORPG-genren med överlevnadsskräck. Detta spel ligger i en postapokalyptisk värld där zombier strövar.

Med ett öppet världselement måste du samla in resurser och överleva genom att skapa hus, vapen etc. för att möta zombier.

Förutom det kan du också slutföra Raid Quest att besegra muterade zombies i spelet. Hur som helst, riktigt spännande, gäng!

DetaljLifeAfter
UtvecklareNetEase-spel
Minimalt operativsystemAndroid 4.0 och senare
Storlek69 MB
Ladda ner5.000.000 och högre
GenreRPG
Betyg3.8/5 (Google Play)

Ladda ner här:

RPG-spel NetEase-spel LADDA NER

Så det här är några rekommendationer för de bästa och populära Android MMORPG-spelen som du måste spela 2019. Hur, vilken har du spelat, gäng?

Förhoppningsvis är Jaka-artikeln just nu användbar för dig, ja. Vi ses igen i en annan intressant artikel från ApkVenue. Ciao!

Läs också artiklar om MMORPG-spel eller andra intressanta artiklar från Agustian Pranata P.