Няма изискване за минимална поръчка.

Доставката е БЕЗПЛАТНА само на територията на Република България.

Във всички случаи преди да се изпрати доставка наш представител ще Ви се обади, за да се уточни поръчката Ви, нейната стойност, както и начина и срок на доставка.

Поръчките се доставят в рамките на 2 работни дни, които не включват почивните дни, както и официалните празнични дни, след потвърждаване и уточняване на поръчката.

"Български православни икони" ще положи всички усилия да спази сроковете за доставка, но въпреки това, не може да гарантира изпълнението, ако са повлияни от причини извън нашия контрол.

Ако не сте получили потвърждение от нас в рамките на следващия работен ден от заявяването на поръчката си, моля да се обадите на телефон 0896 675 283 или 02 41 65 65 2, тъй като е възможно поръчката Ви да не е отразена при нас.

Ако желаният продукт в момента не е наличен, ще бъдете информиран допълнително на посочен от Вас телефон. 

Всички цени в нашия онлайн магазин са с включен ДДС и важат за деня на поръчката! Заплащането на заявените от Вас продукти се извършва с наложен платеж. При доставка получавате стокова разписка с касова бележка. Aко желаете фактура, моля изпратете преди това данните си за фактура на електронната ни поща: contacts@bg-icon.com.

За допълнителна информация се обадете на телефоните ни: 0897 604 152, 02 41 65 65 2 или ни пишете на: 

contacts@bg-icon.com

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!